Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Πούντα Αιγιαλείας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Πούντα Αιγιαλείας

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στα «Μάρμαρα» της Αιγείρας

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα στην περιοχή Πούντα της Αιγιαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή επιχειρούν συνεχώς, για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.

Ταυτόχρονα, πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται σε ετοιμότητα, για να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Στο μεταξύ, κατασβέστηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ στην περιοχή «Μάρμαρα» της Αιγείρας.

 

20.31: Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στην περιοχή Πούντα της Αιγιαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μικρές διάσπαρτες εστίες φωτιάς σε μία χαράδρα και οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση.

Στο μεταξύ, λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ εκδηλώθηκε νέα πυρκαγιά στην περιοχή «Μάρμαρα» της Αιγείρας και δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

 

19.10 Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην περιοχή Πούντα της Αιγιαλείας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα, καίγοντας δασική έκταση και καλλιέργειες με ελιές.

Ειδικότερα, η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία σε έκταση που βρίσκεται στο ύψος του δευτέρου χιλιομέτρου της παλαιάς επαρχιακής οδού Πούντας - Καλαβρύτων.

Στο σημείο επιχειρούν 12 οχήματα της Πυροσβεστικής με περίπου 30 πυροσβέστες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

 

 

17.30: Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε  δασική έκταση στο ύψος της στο ύψος του κόμβου Πούντας - Καλαβρύτων, στην Αιγιαλεία, ενάμιση περίπου από την εθνική οδό. Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με οχτώ οχήματα, από Πάτρα, Ναύπακτο και Μεσολόγγι για την κατάσβεσή της.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό διεξάγεται κανονικά.

16:20: Φωτιά σε δασική έκταση στο ύψος του κόμβου Διακοπτού στο Αίγιο, εκδηλώθηκε πριν από λίγο. Η φωτιά έχει εστία περίπου 1 χιλιόμετρο από την εθνική οδό, στην κατεύθυνση προς Καλάβρυτα.

Επί τόπου σπεύδει η Πυροσβεστική.

Νεώτερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις