Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ "ART MENU": ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ "ART MENU": ΟΛΕΣ ΟΙ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

To thebest.gr προτείνει...

Πολλά έχουν να δουν και να ακούσουν οι Πατρινοί και την φετινή άνοιξη. Πολλές επιλογές σε μουσική και θέατρο κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την πολιτιστική ζωή της πόλης.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ ΩΣ ΤΟ ΜΑΙΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΤΕΝΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

Το thebest.gr έμαθε και συγκέντρωσε κάποιες από τις μουσικές και θεατρικές συναντήσεις που δεν πρέπει να χάσετε...

Πάτρα: O Ανδρέας Κατερινόπουλος έρχεται στο Θέατρο "Απόλλων"

*ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Θέμης Αδαμαντίδης θα εμφανιστεί την Κυριακή 16 Απριλίου στα «Αστέρια».

 

Το πολυαναμενόμενο και καθιερωμένο Arni Party του Χάρη Παναγόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα του Πάσχα(17 Απριλίου) στο W/Events της παραλιακής του Ρίου.

Το ραντεβού σε πασχαλινό mood έχει δοθεί για τη Δευτέρα του Πάσχα μετά τις 5 μ.μ. άφθονα ποτά, το επιμελημένο finger food, τον ξεσηκωτικό dj Γιώργο Καρρά και τον επίκαιρο διάκοσμο της Ολγας Μοσχόβου και με ένα live από την εντυπωσιακή, νεαρή τραγουδίστρια Josephine.

Melisses στο W/Events της παραλιακής του Ρίου

Στα τέλη Μαΐου( 20 ή 27) το αγαπημένο συγκρότημα "Melisses" θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο πάρτι στο W/Events της παραλιακής του Ρίου.


Δήμητρα Γαλάνη-Ευστάθιος Δράκος

20 Μαΐου στο Royal Theater Patras

Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Πατρινός Στάθης Δράκος θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα στο οποίο θα ακούσουμε και την δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο:«Το Βαλς των χαμένων Μετά» σε στίχους του Νίκου Μωρα ΐτη. Η μουσική είναι του Στάθη Δράκου.

Γιώργος Σαμπάνης

21 Μαΐου στο Romeo

Έχοντας στις αποσκευές του το τελευταίο του cd με τίτλο "Λόγια που καίνε" αλλά και πολλά αγαπημένα τραγούδια, ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται στην Πάτρα για να "ξεσηκώσει" και να διασκεδάσει τους Πατρινούς με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει.

*ΘΕΑΤΡΟ

"Τα ραδίκια ανάποδα"

21. 22. 23 Απριλίου στο θέατρο "Λιθογραφείον"

Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη, σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που δεν λέει να μας αφήσει χρόνους, να μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα, έρχεται στην Πάτρα, για 3 μόνο παραστάσεις: Παρασκευή 21, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Απριλίου, στις 9:13 μμ ακριβώς!

«RING» της Λεονόρ Κονφινό

21, 22 και 23 Απριλίου 2017 στο Επίκεντρο+

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη πρωταγωνιστούν σε μια σουρεαλιστική κωμωδία, με θέμα τον έρωτα και την αιώνια σχέση ανδρών και γυναικών.

Πρόκειται για το έργο της Λεονόρ Κονφινό "RING", που θα παρουσιαστεί στην σκηνή του «Επίκεντρο+».
18 διαφορετικοί ρόλοι που θα ερμηνεύσουν με πάθος και πολύ κέφι, οι δύο πρωταγωνιστές.
Ο έρωτας μας αγγίζει όλους, από την εποχή του Αδάμ και της Εύας έως και σήμερα. Γονείς, εραστές, ξένοι, παιδικοί φίλοι, νέοι, γέροι, σύζυγοι, χήρες, το πάθος μας βάζει πάντα να μονομαχούμε μέσα στην δική του παλαίστρα, στο δικό του ρινγκ (Ring)

"Ντου από παντού"- Μάρκος Σεφερλής

28,29,30 Απριλίου και Μαΐου στο Πάνθεον

Ο Μάρκος Σεφερλής θα έρθει για ένα 4ήμερο στην Πάτρα στην κεντρική σκηνή του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη.

Προγραμματίζει να δώσει συνολικά οκτώ παραστάσεις, στις 28, 29 και 30 Απριλίου και την 1η Μαΐου. Ώρες παραστάσεων 18.00 το απόγευμα και 21.30 το βράδυ.

 

"Οι 12 ένορκοι"

5,6,7 Μαΐου στο Πάνθεον

Η παράσταση που απέσπασε 4 βραβεία κοινού και εξαιρετικές κριτικές, έρχεται στην Πάτρα για να ολοκληρώσει τον τρίτο της χρόνο σερί old-out παραστάσεων! Το θέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ μετατρέπεται σε δικαστικό μέγαρο και θέτει το κοινό στη δύσκολη θέση του 13ου ενόρκου!

"Ομερτά- Η σιωπή των αντρών"

Όπως μάθαμε η πετυχημένη παράσταση με τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον Θανάση Ευθυμιάδη και τον Γιώργο Γαλίτη αναμένεται να έρθει στην Πάτρα ή από τα μέσα μέχρι τα τέλη Μαΐου ή το καλοκαίρι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χαρίσει άφθνο γέλιο.

 

Ακόμα...

H Πατρινή Αθανασία Καραγιαννοπούλου σκηνοθετεί τον Νίκο Νίκα, σε ένα συγκλονιστικό κείμενο βασισμένο στο έργο του Όσκαρ Ουάιλντ, De Profundis, που γράφτηκε ως επιστολή προς τον εραστή του Άλφρεντ Ντάγκλας μέσα από τη Φυλακή του Ρέντινγκ το 1897.

Η παράσταση, σε καινούρια μετάφραση και διασκευή της σκηνοθέτιδος, ανέβηκε στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας-Β΄σκηνή τον Οκτώβριο και σύντομα αναμένεται να ανέβει και στην Πάτρα το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture