Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ένας κρυμμένος θησαυρός στην ορεινή Αιγιαλεία!

Ένας κρυμμένος θησαυρός  στην ορεινή Αιγιαλεία!

Ανακαλύψτε τον

Η ορεινή Αιγιαλεία, Αχαΐας και το χωριό Συνεβρό μας αποκαλύπτουν έναν κρυμμένο παραμυθένιο θησαυρό εναρμονισμένο με τη τοποθεσία. Το όνομα του: «Θεματικό πάρκο Area Synest» έμπνευση του δημιουργού Μαρτίκ Μανικιάν  από το όνομα του χωριού στο οποίο βρίσκεται  και τη μεγάλη χειροποίητη φωλιά η οποία είναι και το σήμα κατατεθέν του.

Στο εσωτερικό του θεματικού πάρκου Area Synest έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τη φωλιά στο γεροπλάτανο, τους λαχανόκηπους, το θερμοκήπιο το οποίο κατά εποχές φιλοξενεί διάφορα θέματα. Συνεχίζοντας τη περιήγησή σας θα συναντήσετε το λαογραφικό μουσείο που φιλοξενεί τον αναπαλαιωμένο καφενέ του χωριού, τα επαγγέλματα που χάθηκαν στον χρόνο καθώς και την ζωή των κατοίκων του χωριού, μέσα από τη καθημερινότητα τους. Κατεβαίνοντας το καλντερίμι αρχικά βλέπετε τον Χώρο Γεύσεων και Χαλάρωσης. Εκεί θα σας υποδεχθούν μυρωδιές ελληνικών και αρμένικων παραδοσιακών γεύσεων τις οποίες συνοδεύουν χειροποίητα γλυκά και ροφήματα. Ακολουθεί η εκκλησία της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού, σε Αρμένικη αρχιτεκτονική. Την καρδιά του Area Synest θα την ακούσετε ανάμεσα στο ιδιαίτερο κοτοχωριό, τον περιστερώνα με τις εξωτικές ράτσες περιστεριών, το κουνελοχωριό, τις επίγειες φωλιές, τους αργαλειούς ανάμεσα στα δέντρα που μπορείτε να υφάνετε με λουλούδια και κλαριά δέντρων και τη λίμνη με τις πάπιες. Παρακάτω η βαθιά ανάσα οξυγόνου που θα πάρετε στην βεράντα με το κελάρυσμα του ποταμού Κριού να ηχεί στα αυτιά σας θα σας αναζωογονήσει ώστε να συνεχίσετε το περπάτημα στο ποτάμι μέχρι το δικό μας «πάντα βρέχει».

Αυτή την περίοδο το Area Synest μας ταξιδεύει με ιδιαίτερο τρόπο στην εποχή της άνοιξης και των ημερών του Πάσχα. Αναμένει  τους επισκέπτες του Ανήμερα του Πάσχα, τη Δευτέρα(17/4) και τη Τρίτη (18/4) από τις 11:00π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. να ανταλλάξει ευχές μαζί τους. Εν συνεχεία θα είναι ανοικτό κάθε σαββατοκύριακο με το ίδιο ωράριο. Ενημερωθείτε για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε στο τηλ. 6980085090 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.areasynest.gr και ακολουθείστε το πάρκο στο facebook:  Area Synest. Γενική είσοδος: €10 το άτομο. Παιδιά έως 12 ετών :€5.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά