Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μια απίστευτη λήψη, μέσα από μαχητικό αεροσκάφος, με φόντο τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου - ΦΩΤΟ

Μια απίστευτη λήψη, μέσα από μαχητικό αε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μια μοναδική φωτογραφία

Πτήσεις μαχητικών πάνω από τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης. Στο πλαίσιο της άσκησης «Ηνίοχος» μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποιήσαν πτήσεις πάνω από την Ακρόπολη, τον πορθμό του Ευρίπου και τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Κάποιοι τυχεροί πρόλαβαν να τραβήξουν κάποιες "επίγειες" φωτό.

Ωστόσο μια φωτογραφία που ανέβασε στο facebook την Τετάρτη ο αναγνώστης του thebest.gr Σπύρος Χρονόπουλος, πραγματικά εντυπωσιάζει. Κι αυτό γιατί από τη γωνία που έχει ληφθεί, αντιλαμβάνεται κανείς πως "έρχεται" μέσα από το cockpit μαχητικού αερσοκάφους που πετούσε εκείνη τη στιγμή σε σχηματισμό με τα υπόλοιπα εικονιζόμενα πολεμικά αεροπλάνα. Και μάλιστα με φόντο τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Δείτε στην παρακάτω ΦΩΤΟ, την μοναδική διέλευση σχηματισμού 5 μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, στο πλαίσιο της πολυεθνικής άσκησης που οργανώνεται από την Ελλάδα με κωδική ονομασία «Ηνίοχος ’17».

Συγκεκριμένα, περί ώρας 12:30-12:35, σχηματισμός αεροσκαφών αποτελούμενος από 1 F-16 Blk 50 της ΠΑ, 1 F-16 Blk30 της IAF, 1 AMX της ITAF και 1 F-4E της ΠΑ, εκτέλεσε 2 διελεύσεις άνωθεν του Μνημείου της Ακρόπολης και ακολούθως περί ώρας 12:45 διήλθε άνωθεν πορθμού Ευρίπου και περί ώρας 13:00 άνωθεν γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.

Δείτε περισσσότερες (επίγειες) ΦΩΤΟ από την εντυπωσιακή διέλευση των μαχητικών αεροσκαφών, στον παρακάτω σύνδεσμο

Πάτρα: Μαχητικά πέταξαν πάνω από τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τουλάχιστον 10 πολεμικά πλοία κάνουν ναυτικές μανούβρες στον Πατραϊκό - Ορατά από την Ηρ. Πολυτεχνείου - Εντυπωσιακές εικόνες - ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις