Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εντυπωσίασε ο 62χρονος Πατρινός νοσηλευτής που τραγούδησε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσίασε ο 62χρονος Πατρινός νοσηλευτ...

Ενθουσίασε το Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος τον βαθμολόγησε με 9

Πατρινή συμμετοχή είχε το σώου της Αννίτας Πάνια «Κάνε μου like» στο κανάλι Epsilon, το βράδυ της Τρίτης 4 Απριλίου 2017. Ο λόγος για τον 62χρονο Θωμά Κωστόπουλο, ο οποίος έπαιξε μπουζούκι και τραγούδησε το κλασικό και αγαπημένο λαικό κομμάτι ''Της Γερακίνας Γιός'', αφήνοντας καλές γενικά εντυπώσεις ιδιαίτερα στον πρόεδρο της 3μελούς κριτικής επιτροπής Νίκο Μουρατίδη.

Ο Θωμάς Κωστόπουλος μάλιστα έκανε και χιούμορ λέγοντας πως όλοι του λένε πως μοιάζει στο πρόσωπο και στο στυλ στο Νίκο Μουρατίδη. Συγκέντρωσε 24 βαθμούς (9 από το Ν. Μουρατίδη, 8 από το Θάνο Καλλίρη και 7 βαθμούς από τη Σοφία Μουτίδου) ενώ είχε και πολλά like στη σελίδα της εκπομπής στο facebook.

Νικητής πάντως της βραδιάς και των χιλίων ευρώ αναδείχθηκε ο 37χρονος Χάρης Παπασιδέρης που ερμήνευσε παίζοντας και ηλεκτρική κιθάρα ένα δικό του τραγούδι σε ροκ ύφος, παίρνοντας 3 δεκάρια.

Ο Θωμάς Κωστόπουλος εργάζεται ως νοσηλευτής στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας». Μάλιστα έστειλε μέσα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια και χαιρετισμούς σε όλους τους συναδέλφους του, γιατρούς, νοσηλευτές και άλλο προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο Θωμάς Κωστόπουλος αγαπά από μικρός τη μουσική, έχει παίξει λαικορεμπέτικα σε κουτούκια και ταβέρνες της Πάτρας ενώ σε κάποια στιγμή ανέφερε ότι είχε γνωρίσει και δουλέψει κοντά και στον μεγάλο Πατρινό ρεμπέτη, τον αξέχαστο Μπάμπη Γκολέ.

Ο Χάρης Παπασιδέρης.

Ο Χάρης Παπασιδέρης.

Ο Χάρης Παπασιδέρης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight