Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Αυτό το Σάββατο στην Πάτρα ο μάγος/illusionist Σανκάρα

Αυτό το Σάββατο στην Πάτρα ο μάγος/illus...

Στις 20.00 στην κεντρική σκηνή του Πάνθεον

Στην Πάτρα, στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον, αναμένεται αυτό το Σάββατο, ο μάγος/ταχυδακτυλουργός Σανκάρα για μία μοναδική παράσταση.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία, ο Σανκάρα για μια ακόμη χρονιά παραμένει πιστός στο ραντεβού του με το κοινό. Αυτή την φορά επιστρέφει στην Πάτρα και στο θέατρο Πάνθεον για να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο magic show του με τίτλο «Απόδραση από τη λογική».

Ο κορυφαίος illusionist θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους, προσκαλώντας τους σε ένα θέαμα ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαισθήσεων, δίνοντας το απόλυτο ρεσιτάλ performance επί σκηνής.

Έχοντας ως άσο στο μανίκι τα εντυπωσιακά καινούργια του μαγικά και το μοναδικό του χιούμορ, ξέρει να γοητεύει και να μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Το Θέατρο Πάνθεον θα μετατραπεί σε ένα φανταστικό και διαδραστικό κόσμο όπου ο καθένας από το κοινό συμμετέχει με τον δικό του τρόπο, βιώνοντας έτσι την μαγεία σε πρώτο πλάνο.

«Απόδραση από τη λογική» καθώς το πορτραίτο μίας κοπέλας παίρνει σάρκα και οστά,

«Απόδραση από τη λογική» όταν η παρτενέρ περνάει μέσα από το σώμα του Σανκάρα,

«Απόδραση από τη λογική» με τον Σανκάρα να αιωρείται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών.

Για εκείνον είναι εύκολο να σας πείσει πως δεν υπάρχει ανέφικτο, να παίξει με το μυαλό σας και να σας περάσει στην «άλλη πλευρά». Μπορεί να σας μαγέψει ολοκληρωτικά, να σας παρασύρει στην δική του διάσταση, να σας ψυχαγωγήσει απόλυτα και έτσι να σας κάνει να «Αποδράσετε από τη λογική», όπως προσθέτει το δελτίο Τύπου.

Αυτό το Σάββατο 11/3/2017 στις 20.00 στο Πάνθεον στη Γούναρη και Κανακάρη. (Προπώληση στο ταμείο 8 ευρώ) – Είσοδος 10 ευρώ.

Τηλ. ταμείου: 2610 325 778.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life