Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

38χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών νεκρή σε τροχαίο στο Λάππα Αχαΐας - Εγκλωβίστηκε στη φλεγόμενη καμπίνα νταλίκας

38χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών νεκρ...

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής

Μία 38χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών βρήκε τραγικό τέλος απόψε στην περιοχή του Λάππα Αχαΐας, όταν εκδηλώθηκε φωτιά, στην καμπίνα του φορτηγού, στο οποίο επέβαινε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το φορτηγό που οδηγούσε ο 42χρονος σύζυγός του θύματος και κινείτο στη εθνική οδό Πατρών - Πύργου, για άγνωστη ακόμη αιτία, εξετράπη της πορείας του, στο ύψος της περιοχής του Λάππα και ανετράπη.

Αμέσως μετά εκδηλώθηκε φωτιά στην καμπίνα του φορτηγού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η 38χρονη. Ο οδηγός του φορτηγού και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, επτά και πέντε ετών αντίστοιχα, που επέβαιναν στο όχημα πρόλαβαν και βγήκαν από το φορτηγό, χωρίς να έχουν τραυματιστεί, αλλά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, για να εξεταστούν από τους γιατρούς.

Νωρίτερα

Ένας νεκρός είναι το τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στις 8 περίπου το βράδυ της Κυριακής στο 37ο χιλιόμετρο της Πατρών – Πύργου, όταν νταλίκα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας της και κατέληξε σε χωράφι. Από την εκτροπή πήρε φωτιά το όχημα, με αποτέλεσμα να καεί ένα άτομο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική με πέντε οχήματα, από τους σταθμούς της ΒΙΠΕ Πατρών και των Λεχαινών, οι άνδρες της οποίας κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και να απεγκλωβίσουν τους άλλους τρεις επιβαίνοντες.

Δυστυχώς, το τέταρτο άτομο βρέθηκε απανθρακωμένο.

Οι επιβαίνοντες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και είναι σε κατάσταση σοκ. Επί τόπου βρέθηκε και δύναμη της Αστυνομίας, η οποία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων.

Νωρίτερα

Νταλίκα ανατράπηκε στο ύψος της δεύτερης διασταύρωσης στην περιοχή του Λάππα Αχαΐας, γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων στο όχημα, από την πυροσβεστική.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, από το όχημα που έχει ανατραπεί ακούστηκαν εκρήξεις.

Επί τόπου βρίσκεται και δύναμη της Αστυνομίας.

Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και υπάρχει ουρά οχημάτων.

Νεώτερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις