Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέσα στο "φάντασμα" του 409 πρώην στρατιωτικού νοσοκομείου Πατρών- Νοσηλεία σε συνθήκες από άλλη... εποχή -ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μέσα στο "φάντασμα" του 409 πρ...

Μετά το πρώην 10ήμερο του Μαρτίου οι διαδικασίες μεταφοράς των κλινικών στον Άγ. Ανδρέα

Εικόνες που επιβεβαιώνουν επί της ουσίας το ...όνομά του ως πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο συναντά κανείς μόλις περάσει την πύλη του 409 στην Πάτρα. Συνθήκες... νοσοκομειακής περίθαλψης (σε ο,τι αφορά την υποδομή κι όχι τις ιατρική αντιμετώπιση), εμπόλεμης ζώνης . Τοίχοι που... ξεφλουδίζουν, παράθυρα με ξηλωμένα κουφώματα, τουαλέτες σε άθλια κατάσταση και πολλά άλλα, ίσως να...σοκάρουν αυτόν που για πρώτη φορά θα μπεί στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Το "γερασμένο" και διαλυμένο 409 παραμένει σε λειτουργία - Άγνωστο πότε θα μεταφερθούν στον Άγιο Ανδρέα οι κλινικές-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι συνθήκες που επικρατούν στις πέντε κλινικές που φιλοξενούνται στο προπολεµικό κτίριο του 409 είναι πέραν πάσης περιγραφής.Οι εγκαταστάσεις του νοσοκοµείου, θυµίζουν βοµβαρδισµένο κτίριο.

Στο 409, ασθενείς, γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόµενοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους υπό απάνθρωπες συνθήκες.Ειδικότερα σήµερα, στο 409 στεγάζονται οι κλινικές ΩΡΛ, Οφθαλµολογική, Μαιευτική, Πλαστική Χειρουργική και το Τµήµα Νεογνών. Από επιστηµονικής απόψεως, το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχεται είναι υψηλό, γι’ αυτό και οι πολίτες το προτιµούν, αλλά οι συνθήκες νοσηλείας είναι άκρως αποτρεπτικές.

Σύμφωνα με τα όσα επεσήμανε στο thebest.gr ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομειου Άγιος Ανδρέας, στο πολυόροφο του οποίου προβλέπεται να μεταφερθούν οι κλινικές του 409, οι διαδικασίες έχουν καθυστερήσει και το χρονοδιάγραμμα πέφτει συνεχώς εκτός. Η τελευταία εκτίμηση είναι οτι η διαδικασία θα ξεκινήσει γύρω στις 10 Μαρτίου.

Το σίριαλ του πολυώροφου-Εντός του Μαρτίου η μεταφορά του 409,λέει η Διοίκηση-Επί ποδός ξανά οι εργαζόμενοι του Αγίου Ανδρέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις