Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Καρναβάλι, παρεμπόριο και ασφάλεια

Πάτρα:Καρναβάλι, παρεμπόριο και ασφάλεια

H ανακοίνωση των Ενεργών Εμπόρων Πάτρας

Η ανακοίνωση των Ενεργών Εμπόρων Πάτρας αναφέρει: "Στην τελική ευθεία μπαίνει για μια ακόμη χρονιά η πόλη για να ζήσει το Καρναβάλι της .Όλοι, δημότες, δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες, εμπλεκόμενες με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, αναμένουν σε μια εποχή έντονης οικονομικής δυσπραγίας τα πολλαπλά οφέλη από το κορυφαίο  αυτό πολιτιστικό και οικονομικό γεγονός.

Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός πως αρκετά αρνητικά στοιχεία που έχουν επισημανθεί από  τους αρμοδίους ποικιλλοτρόπως, δεν έχουν αντιμετωπιστεί με την απαιτούμενη  προσοχή, για να φέρουν και το ανάλογο αποτέλεσμα. Ενισχυμένα σημεία παρεμπορίου που μοιάζουν να δρουν ανεξέλεγκτα, περιθωριακές ομάδες που υποβαθμίζουν τον μεγάλο αυτόν θεσμό, πολυπληθείς συμμετοχές σε υπεράριθμα γκρουπ στις παρελάσεις του Καρναβαλιού, ανεπαρκής διάκοσμος απ’ άκρη σ’ άκρη της πόλης, έλλειψη μουσικής στους δρόμους και υποστήριξης επί της ουσίας όλων των δράσεων του Καρναβαλιού μας από όλο το προσφερόμενο και διαθέσιμο δυναμικό αυτής της πόλης, είναι μερικά από τα «κακώς κείμενα» που διαιωνίζονται σ ΄αυτήν την πόλη κατ’ αυτήν την περίοδο και δεν αποτελούν μόνο δικές μας διαπιστώσεις αυτές. Ευτυχώς που, σε πείσμα του καιρού, όλα αυτά δεν έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα την εικόνα του πιο ξακουστού ελληνικού καρναβαλιού, την μεγάλη γιορτή της πόλης και της νεολαίας…και μεις θέλουμε να βλέπουμε με θετική και δοτική διάθεση όλα αυτά….

Γι αυτό ευχόμαστε σε όλους όσους θα βρίσκονται επί ποδός αυτές τις μέρες(Δημοτική Αρχή, Αστυνομία, Πυροσβεστική,Ε.Ε.Σ. κ.λ.π) που θα φροντίζουν με την παρουσία τους στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης μα και στους Καρναβαλιστές και φίλους επισκέπτες,ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ-ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ 2017!!!

Στους δε συναδέλφους εμπόρους της Πάτρας ευχόμαστε καλές δουλειές, αφού συμπίπτουν και οι τελευταίες μέρες των χειμερινών εκπτώσεων…και τους καλούμε, όπως ταιριάζει σε όλους τους συνδημότες, να προσθέσουν κι αυτοί μια χαρούμενη πινελιά στην εικόνα της πόλης, διακοσμώντας καρναβαλικά τις προθήκες των καταστημάτων τους!!!

ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ-ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ-ΜΕ ΚΕΦΙ-ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις