Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένταση για το κοινωνικό επίδομα στη Γούναρη-Αναμονή ωρών, τσακωμοί για την προτεραιότητα και κλήσεις από την τροχαία- ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση για το κοινωνικό επίδομα στη Γούν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο κόσμος κάλυπτε το πεζοδρόμιο και έφθανε ως το δρόμο

Αναμονή ωρών, ενταση ακόμη και ιπτάμενα μπουκάλια, σήμερα στην Γούναρη με τους πολίτες να διεκδικούν μια.. θέση στο κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης. Και το κερασάκι στην τούρτα.. κάποιος κάλεσε την τροχαία για να επιδώσει κλήσεις (!!!) στα δίκυκλα των οικονομικά αδύναμων πολιτών, που ειχαν σταθμεύσει στην άκρη της Γούναρη και μπροστά από τα γραφεία του κοινωνικού οργανισμού του δήμου.

Μάταια προσπαθούσε ο Θόδωρος Τουλγαρίδης να εξηγήσει στο συγκεντρωμένο πλήθος, οτι από αύριο θα εξυπηρετούν περισσότεροι υπάλληλοι στα γκισέ. Οι ενδιαφερόμενοι για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης δεν έφευγαν από το σημείο. Ανέμεναν από νωρίς το πρωί!

Το παρακάτω βίντεο κατέγραψε πολίτης που ανέμενε από το πρωί στο σημείο. Η αναμονή προκάλεσε νεύρα και οι διαπληκτισμοί έφθασαν εως και σε ρίψεις αντικειμένων προς τα γραφεία.

Οπως μας είπαν και οι πολίτες, πλέον και για δικαιολογητικά εξυπηρετεί μόνο το γραφείο της Γούναρη. Ούτε καν τα ΚΕΠ στο λιμάνι. Η ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται, πρωτόγνωρη και δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν να προσβάλλεται η αξιοπρέπειά τους. Ο δήμος από την πλευρά του δεν έχει κόσμο να εξυπηρετήσει. Και τα αναλώσιμα ακόμη δεν φτάνουν σύμφωνα με τον πρόεδρο του κοινωνικού οργανισμού Θόδωρο Τουλγαρίδη.

Αύριο θα γίνει μια προσπάθεια ενίσχυσης των γκισέ με 4 θέσεις αλλά ακόμη κι αυτό δεν φαίνεται ικανό για να εξυπηρετήσει τις εκατοντάδες και των πατρινών που προσέρχονται κάθε μέρα στις δομές της πρόνοιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις