Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον 46χρονο αγωνιστή Τάκη Τσίτσο, στον Πύργο

Πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης για τ...

Την Κυριακή 12/2 στις 11 το πρωί

Στις 28 Νοεμβρίου του 2016 έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 46 χρονών ο Τάκης Τσίτσος, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο εκλιπών όπως αναφέρει ανακοίνωση της οργάνωσης Πύργου του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, υπήρξε αταλάντευτος αγωνιστής με την υπομονή και το θάρρος που πρέπει να μας διακρίνει όλους μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Επιδιώκουμε να διδαχθούμε από όσα μας πρόσφερε ο σύντροφος και να δώσουμε με αυτό το στίγμα τις κρίσιμες μάχες που έρχονται.

Στην πόλη στην οποία γεννήθηκε ο Τάκης Τσίτσος και ξεκίνησε την πολιτική του δράση ήδη από το Μαθητικό κίνημα, το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση διοργανώνει μία πολιτική εκδήλωση Τιμής στη μνήμη του.

Η οργάνωση Πύργου προσκαλεί τον κόσμο να παρευρεθεί στην αίθουσα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ), Μανωλοπούλου και Μαγνησίας, αυτή την Κυριακή 12/2/2017 στις 11 το πρωί όπου θα γίνει η εκδήλωση τιμής στη μνήμη και προσφορά του Τάκη Τσίτσου. Όπως καταλήγει η ανακοίνωση, «το κενό που άφησε ο Τάκης για την μαχόμενη ανατρεπτική Αριστερά είναι μεγάλο, το δικό μας χρέος είναι να δώσουμε την μάχη για να το καλύψουμε».

narnet.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις