Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΣΙΝΕΦΙΛ ΤΟ WEEKEND: ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ "RINGS" KAI "SPLIT" KAI AΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΡΟΜΑΝΤΖΟ "LA LA LAND"

ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΣΙΝΕΦΙΛ ΤΟ WEEKEND: ΠΡΩΤΑ ΤΑ...

Τζέιμς Μακ Αβόι ή Ράιαν Γκόσλινγκ;

Την τιμητική τους έχουν τα θρίλερ αυτές τις μέρες τόσο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού όσο και στη χώρα μας.

Το «Rings – Σήμα κινδύνου 3», η νέα συνέχεια του υπερφυσικού ψυχολογικού φιλμ τρόμου σε σκηνοθεσία F. Javier Gutiérrez και σενάριο των David Loucka, Jacob Aaron Estes και Akiva Goldsman, μπορεί να μην «έσκισε» ακριβώς στις ΗΠΑ αλλά το περασμένο τριήμερο που ήταν και το weekend του Super Bowl (3-5 Φεβρουαρίου 2017) ήρθε 2ο σε εισπράξεις με 13 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα περίπου 15,2 από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο, σύμφωνα με το boxofficemojo.com.

Η Αμερικανική ταινία με το νέο εύρημα της βιντεοκασέτας που όποιος τη βλέπει, σκοτώνεται, τράβηξε και το ελληνικό κοινό (η ταινία σε διανομή της εταιρείας UIP προβάλλεται και στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε) κόβοντας περίπου 24.000 εισιτήρια σε 49 αίθουσες πανελλαδικά και ήρθε 1η στο εγχώριο boxoffice (2-5/2/2017).

Η έκπληξη είναι το «Split – Διχασμένος» του Μ. Νάιτ Σιαμαλάν με τον Τζέιμς Μακ Αβόι που κράτησε την πρωτιά στις ΗΠΑ για τρίτο σαββατοκύριακο (έκανε εισπράξεις 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων και πλέον σε 3 εβδομάδες αγγίζει τα 100 συν άλλα 44 από τον υπόλοιπο κόσμο). Στη χώρα μας ήδη έχει φτάσει τα 75.000 εισιτήρια πανελλαδικά και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και των Πατρινών θεατών.

Τέλος συμπαθητικά τα πήγε το «Gold» μία καλή ταινία του Στίβεν Γκέιγκαν, με αληθινή ιστορία ενός Αμερικανού χρυσοθήρα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 στην Ινδονησία και το «κυνήγι» του από τους τραπεζίτες και χρηματιστές της Γουόλ Στριτ, με κυρίαρχο ατού την όπως πάντα συναρπαστική ερμηνεία του Μάθιου Μακόναχι.

Η ταινία διαρκεί παραπάνω και χάνει σε κάποιο σημείο το ενδιαφέρον της ενώ αξιοπρόσεκτοι είναι και οι Έντγκαρ Ραμίρεζ και Μπράις Ντάλας Χάουαρντ. Το φιλμ διανομής Feelgood, το είδαν περίπου 8.000 θεατές πανελλαδικά το περασμένο 4ήμερο της πρεμιέρας του (παίζεται και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon) ενώ στις ΗΠΑ τα έχει πάει μέτρια με 6,3 εκατομμύρια δολάρια σε περίπου 2 εβδομάδες προβολής.

Το Οσκαρικό «La la land» του Ντέμιεν Σαζέλ που επιτέλους παίζεται σε μεγαλύτερη αίθουσα στα Στερ/Odeon και σε διπλή προβολή, τραβά σαν μαγνήτης το Πατρινό κοινό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του flix.gr, η όμορφη μουσικοχορευτική ταινία με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Έμα Στόουν, έχει φτάσει αισίως τα 160.000 εισιτήρια πανελλαδικά και συνεχίζει ακάθεκτη. Στις ΗΠΑ οι εισπράξεις της σε 9 εβδομάδες πλησιάζουν τα 119 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture