Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Έκλεισαν Πατρών-Πύργου και Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας-Μπλόκο το απόγευμα στο Αίγιο

Δυτ. Ελλάδα: Έκλεισαν Πατρών-Πύργου και ...

Επεκτείνονται οι κινητοποιήσεις

ΝΕΟΤΕΡΟ Ανοιχτοί είναι πλέον οι δρόμοι στο Λατίφι επί της ΝΕΟ Πατρών-Πύργου και στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας. Οι αποκλεισμοί των αγροτών ολοκληρώθηκαν. Το απόγευμα αναμένεται να κλείσει η ΝΕΟ Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου.

 

13.38 Ανοιχτός είναι από τις 13.25 ο δρόμος στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας

 

Δύο αποκλεισμοί από αγρότες στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Ελλάδα βρίσκονται από τις 12 το μεσημέρι σε εξέλιξη. Οι αγροτικές κινητοποιήσεις διευρύνονται. Κλειστή  είναι η ΝΕΟ Πατρών- Πύργου, στο Λατίφι Αμαλιάδας Ηλείας καθώς και ο Άγιος Νικόλαος στη Βόνιτσα.

Επίσης,στο Κεφαλόβρυσο οι αγρότες  αποφάσισαν να ανανεώσουν το “ραντεβού” τους για σήμερα  στις 12:00 στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου και θα αποφασίσουν την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων.

Ακόμα, στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνει από την Τετάρτη ο αγροτικός σύλλογος Δυτικής Αχαΐας. Μετά τη χθεσινοβραδινή γενική συνέλευση ελήφθη ομόφωνα η απόφαση για κάθοδο των τρακτέρ την Τετάρτη 1/2/2017 και ώρα 12:00 στον κομβο Κάτω Αχαϊας απαντώντας όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους "σε ότι είπε ο υπουργός αγροτικής αναπτυξης κ. Αποστολου. Η αδιαλλαξία του υπουργείου  απέναντι στον αφανισμό μας δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς απάντηση από τους αγρότες της Αχαΐας. Καλούμε τους συναδέλφους να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων και δίνουμε ραντεβού στην κ. Αχαια".

Χθες τους αγρότες του Αιγίου που αποκλείουν πλέον για τρεις ώρες κάθε απόγευμα την εθνική οδό Πατρών Κορίνθου (6-9) στο ύψος των βενζινάδικων επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο αγροτικό μπλόκο του Αιγίου ο Δημήτρης Κουτσούμπας -Τρακτέρ στην Αντιρρίου Ιωαννίνων από Τρίτη

Διευρύνονται τα...μπλόκα!Κλεινει και η Πατρών Πύργου απο Τετάρτη-Μπλόκα σε Αίγιο,Λατίφι,Βόνιτσα και Κεφαλόβρυσο

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις