Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Οι πιο εντυπωσιακές γούνες και τα πιο stylish δερμάτινα!

Οι πιο εντυπωσιακές γούνες και τα πιο st...

& τώρα με έκπτωση -30%

Θα λέγαμε ψέματα αν υποστηρίζαμε πως δεν εντυπωσιαζόμαστε από τις γούνες. Η αλήθεια είναι πως οι γούνες δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες. Είναι ένα κομμάτι διαχρονικό, εντυπωσιακό και απόλυτα συνυφασμένο με τις τάσεις της μόδας αρκεί πάντοτε να συνάδει και με το προσωπικό μας γούστο.

Άλλωστε η γούνα αποτελεί τον κρυφό πόθο πολλών γυναικών. Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα all time κλασσικό κομμάτι όπως είναι η γούνα. Επομένως αν ψάχνετε δώρο για την αγαπημένη σας, μόλις πήρατε την καλύτερη απάντηση. Ακούστε μας και δεν θα χάσετε.

Στο κατάστημα της Αγνής Κωσταραζίνου θα βρείτε άπειρες επιλογές σε γούνες, που δεν θα ξέρετε τι να πρώτοδιαλεξετε. Γούνες σε μοντέρνα αλλά και σε πιο κλασσική γραμμή. Γούνες σε χρώματα fantasy για πού ιδιαίτερες εμφανίσεις. Η "Αγνή" εκτός από τα 25 χρόνια παρουσίας της στο χώρο, διαθέτει και το ταλέντο να μας βοηθήσει να διαλέξουμε την καταλληλότερη γούνα. Ευρέως γνωστή για το φίνο και εκλεπτυσμένο γούστο της, θα σε βοηθήσει να βρεις την ιδανική γούνα για τα μέτρα σου.

Σπεύσατε λοιπόν να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή ακόμη καλύτερα να σας και κάνουν δώρο μια ιδιαίτερη γούνα με την οποία είναι σίγουρο πως θα κεντρίσετε όλα τα βλέμματα.

Αγνή_Furs Mexa
Φιλοποίμενος 26 & Ρήγα Φεραίου

τηλ 2610-334 287

Τώρα οι αγαπημένες μας γούνες και τα εντυπωσιακά δερμάτινα με έκπτωση - 30%. Επωφεληθείτε των εκπτώσεων και αποκτήστε τη γούνα η το δερμάτινο των ονείρων σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά