Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρών-Κορίνθου: Κατολισθήσεις στη Ροδινή - Κλειστή για τρεις ημέρες η Νέα Εθνική Οδός - Από την παλιά διεξάγεται η κυκλοφορία

Πατρών-Κορίνθου: Κατολισθήσεις στη Ροδιν...

Από την παλιά εθνική εξυπηρετείται η κίνηση των οχημάτων

Προσεκτικοί στην κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου θα πρέπει να είναι σήμερα οι οδηγοί. Στο ύψος της Ροδινής έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις από τις βροχοπτώσεις με αποτέλεσμα σήμερα να διακοπεί η κυκλοφορία και τα οχήματα να εκτρέπονται στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους ποίτες ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο 190,200 χιλιόμετρο, στο ύψος της Ροδινής λόγω κατολισθήσεων χωμάτινου όγκου.

Η κυκλοφορία εκτρέπεται προς την Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών στο Εκτροπή 205,3ο χλμ, στα διόδια Ρίου (ρεύμα προς Αθήνα) και στο 183ο χλμ., κόμβος «Σελιανιτίκων» (ρεύμα προς Πάτρα).

Η ΝΕΟ θα μείνει κλειστή επί τριήμερο."Έκτακτη κυκλοφοριακή ρύθμιση εφαρμόζεται στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών κατά τη διάρκεια της οποίας και οι δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας μεταξύ των Κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182,7) και Ρίου (Χ.Θ. 206,3) εκτρέπονται στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών.

 

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες προληπτικής συντήρησης πρανών από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί εντός 3 ημερών.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή", αναφέρι η αναοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς τα 204 χιλιόμετρα της απόστασης Αθήνα-Πάτρα θα διανύονται σε 1 ώρα και 50 λεπτά; ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις