Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία στο Δήμο Καλαβρύτων

Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία στο Δ...

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, ξεπερνούν τους -10 βαθμούς

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων, για 3η ημέρα, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από τον Βοηθό Δημάρχου σε Θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και Πρόεδρων των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Καλαβρύτων.

Η μετακίνηση των μαθητών, προς και από τα σχολεία, παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες, καθώς τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας, με τα οποία μετακινείται η πλειοψηφία των μαθητών, δεν πραγματοποιούνται, ακόμη ενώ και η μεταφορά των μαθητών με τα ΤΑΞΙ, παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους -10 βαθμούς στην ορεινή επαρχία Καλαβρύτων έχουν μετατρέψει  τους χώρους των σχολικών μονάδων κυριολεκτικά σε παγοδρόμια, με αποτέλεσμα να καθίσταται επισφαλής η ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η απόφαση ελήφθη, ύστερα και από τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών των σχολικών μονάδων, από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Νικολάου Μαγκαφά, υπευθύνου του Δήμου Καλαβρύτων για τα θέματα παιδείας.

Τέλος η ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι οι μαθητές, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να ενημερώνονται καθημερινά από τις ανακοινώσεις του Δήμου σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων κατά τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις