Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελεύθερος ο γιος του τραγουδιστή μετά την απολογία

Ελεύθερος ο γιος του τραγουδιστή μετά τη...

Δεν προέκυψαν εις βάρος του σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής στην υπόθεση

Με μία προφυλάκιση έκλεισε ο κύκλος της ανάκρισης στον οποίο ενεπλάκη και ο γιος γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών.Ωστόσο, μετά την απολογία του ο 46χρονος αφέθηκε ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καθώς φαίνεται ότι δεν προέκυψαν εις βάρος του σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής στην υπόθεση.

Αντίθετα, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προσωρινά κρατούμενο τον 49χρονο που φέρεται ότι τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο, ενώ κατηγορείται ότι ήταν εκείνος που απειλούσε και τηλεφωνικά τα θύματα με το πρόσχημα των εντολών μεσιτείας εν ισχύ και ζητώντας την καταβολή οφειλομένων από μεσιτείες.

Μεσίτης ήταν ο 69χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι πεθερός του γιου του γνωστού τραγουδιστή, με τον οποίο ωστόσο ο 46χρονος φέρεται ότι έχει πολύ τυπικές σχέσεις, ενώ όπως είπε στην απολογία του δεν γνώριζε ούτε τα χρέη που είχε, ούτε τα θύματα που δέχονταν τις απειλές. Οπως είπε στην απολογία του όμως, γνώριζε τον 49χρονο, ο οποίος του ζητούσε δουλειά, αφού πήγαινε στο γυμναστήριο που διατηρεί.

Ο πεθερός του 46χρονου αφέθηκε επίσης ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ.

 

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις