Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Οι πρόσκοποι ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αγρίνιο: Οι πρόσκοποι ντύθηκαν Άγιοι Βασ...

Φορείς, Σύλλογοι και Πολίτες χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά

Και εφέτος η πολίτες του Αγρινίου ΧΑΡΙΣΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, μέσω της Δράσης Προσφοράς των Προσκόπων του 1ου Συστήματος Αγρινίου. Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε η Δράση Προσφοράς για τα παιδιά από τους Προσκόπους του Αγρινίου.

Το πρωί του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Δημοκρατίας σε μια σεμνή τελετή χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες αλλά με έντονη συναισθηματική φόρτιση διαβάστηκαν γράμματα παιδιών που με την απλότητα και την ειλικρίνεια της παιδικής αγνότητας προκάλεσαν δυνατά συναισθήματα σε σημείο να προκαλούν δάκρυα στα μάτια των συμμετεχόντων.

Η ζήτηση, για την πραγματοποίηση ευχών παιδιών, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας μιας και ο αριθμός των γραμμάτων εξαντλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ από το «δέντρο των ευχών»!

Πέρυσι πραγματοποιήθηκαν 117 ευχές παιδιών ενώ εφέτος πάνω από 140 παιδιά θα δεχθούν την επίσκεψη του Αϊ Βασίλη φορτωμένο με δώρα!

Καμιά όμως ευχή δεν θα πραγματοποιούνταν αν δεν ανταποκρίνονταν, αν δεν ευαισθητοποιούνταν και αν δεν κινητοποιούνταν Φορείς, Σύλλογοι, Καταστηματάρχες, αλλά και απλοί Πολίτες του Αγρινίου στο κάλεσμα της Δράσης Προσφοράς. Σε μια περίοδο πολύπλευρης κρίσης (οικονομικής, αξιών, ιδεών, κλπ) όλοι όσοι χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά, αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και αξίζουν τις ευχαριστίες όλων μας και την αναγνώρισή μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις