Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Για πρώτη φορά σκέφτομαι το γάμο...

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Για πρώτη φορά σ...

Μιλάει ανοιχτά για τη σχέση του

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά στο People για τη νέα του σχέση και παραδέχεται πως σκέφτεται πρώτη φορά το γάμο! «Ψάχνω ένα λιμάνι να αράξω, είμαι «σχεσάκιας».

Μπορεί οι σχέσεις να μη διαρκούν 10 χρόνια αλλά είναι μεγάλης διάρκειας και τις παλεύω. Ίσως επειδή σαν παιδί είχαμε θέματα οικογενειακά, θέλω αυτό το μοντέλο της σχέσης να το κάνω καλά, να το πετύχω. Καμιά φορά πάω να το κάνω για να το κάνω και είναι λάθος. Έχω προσπαθήσει δηλαδή να λειτουργήσω σε μια σχέση που δεν πήγαινε. Το βασικό μου λάθος είναι ότι στη σχέση κάνω λίγο πίσω. Είμαι από τη φύση μου ευγενής, δίνω πολύ χώρο στα θέλω του άλλου και χάνω τα δικά μου. Παρόλο που σαν άνθρωπος είμαι πολύ της πλάκας και εξωστρεφής και θα κάνω ακόμα και τον καραγκιόζη σε μια παρέα, αυτό καμιά φορά το χάνω μέσα στη σχέση και είναι λάθος» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Και έχω απογοητεύσει γυναίκες και τις πλήγωσα και έκανα χοντρά λάθη από θέμα ανωριμότητας. Δεν ήμουν έτοιμος να πάρω στα σοβαρά αυτό που πήγαινα να κάνω και αν δεν είσαι έτοιμος με τον εαυτό σου τα κάνεις ρόιδο. Έτσι κι αλλιώς οι άντρες είμαστε πιο ανώριμοι, θέλουμε να τα ζήσουμε όλα γρήγορα: fast car, fast women, fast money. Όμως τώρα πια ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου».

 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν σε μια σχέση παραπάνω από δύο χρόνια, με τη Χριστίνα Κοντοβά και είχε περάσει στη φάση της συγκατοίκησης, όταν ξαφνικά αυτό έληξε: «Δεν θέλω να μιλάω πολύ περισσότερο από όσο χρειάζεται για αυτό το θέμα. Ήταν μια απόφαση που καλώς έγινε γιατί προφανώς η σχέση δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Κάποια πράγματα στη ζωή δεν μπορείς να τα αλλάξεις. Παίρνεις μια απόφαση γιατί την πιστεύεις και την κρατάς. Ήταν μια σχέση που είχε κάνει τον κύκλο της».

Λίγο μετά το χωρισμό, το καλοκαίρι δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία που έδειχνε τον Αλέξανδρο και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου – δημοσιογράφος του Alpha – ζευγάρι στην Πάτμο.

«Δεν δημοσιοποίησα τη σχέση. Κάποιος μας έβγαλε φωτογραφία χωρίς να το ξέρουμε. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρυφτείς από τη στιγμή που έγινε γνωστό».

 

«Είμαι σε μια σχέση η οποία έχει πολλή αγάπη και για πρώτη φορά σκέφτομαι σοβαρά το γάμο… Κάποιες φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος και κάποιες λιγότερος. Η κάθε σχέση διαφορετική, δεν υπάρχει συνταγή. Αν κάτι είναι δυνατό δεν μπορείς να το ελέγξεις με τη λογική. Πρέπει να κάνεις delete στο παρελθόν και να προχωρήσεις με αυτό το καινούργιο που έχεις στη ζωή σου.  Στις σχέσεις δεν πρέπει να κουβαλάς αυτά που έχεις κάνει ή που σου έχουν κάνει» δήλωσε ο ηθοποιός.

Όσο για το πώς προέκυψε η διάθεση για οικογένεια λέει: «Έχει να κάνει και με τα χρόνια αλλά και με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Όταν είναι κατάλληλος, τα πράγματα γίνονται με ένα μαγικό φυσιολογικό τρόπο χωρίς αντιστάσεις, ερωτηματικά και περίσκεψη. Όταν είσαι στην τέταρτη δεκαετία της ζωής σου οι αποφάσεις πρέπει να είναι κάθετες. Πρέπει ο άντρας να παίρνει αυτές τις αποφάσεις . Να τις κοινοποιεί στον άλλον και αν θέλει και ο άλλος να ακολουθήσει καλώς. Αλλά δεν μπορώ τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μου αρέσουν οι ντόμπρες καταστάσεις. Και να σου πω κάτι; Παλιότερα είχα το θέατρο πολύ ψηλά. Τώρα ναι μεν εξακολουθεί να είναι σημαντικό αλλά βλέπω ότι και η ζωή είναι πιο σημαντική. Τι να σου πει μια επιτυχία αν δεν μπορείς να τη μοιραστείς;»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight