Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ομαδική Εγγραφή και μονοήμερη Εκδρομή στα Καλάβρυτα στο πλαίσιο του "Δρόμου Θυσίας"

Ομαδική Εγγραφή και μονοήμερη Εκδρομή στ...

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης διοργανώνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, αγώνα δρόμου απόστασης 10.000 μέτρων με την ονομασία «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες, από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, Καλαβρυτινούς κατά την 13η Δεκεμβρίου 1943.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας θα πραγματοποιήσει ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ και ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ τη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στα Καλάβρυτα, για τη συμμετοχή στον αγώνα «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων».

Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 πλησίον του  Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα σε διαδρομή, 5 χλμ μετ’ επιστροφής επί της επαρχιακής οδού Καλαβρύτων – Διακοπτού, συνολικής αποστάσεως 10 χλμ.

Δήλωση συμμετοχής:  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα στη ιστοσελίδα του συλλόγου www.sdypatras.gr μέχρι τη Τετάρτη 07/12/2016.
Κόστος εκδρομής: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και το κόστος συμμετοχής στην εκδρομή διαμορφώνεται στα δέκα ευρώ/άτομο (10€/άτομο). Η ίδια τιμή ισχύει και για τους συνοδούς.

Η ολοκλήρωση της δήλωσης συμμετοχής, θα γίνεται με την καταβολή του ποσού των 10€ στην έδρα του Σ.Δ.Υ.Π. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, κάθε Τετάρτη, ώρες: 18:30-20:00 (ή κατόπιν συνεννόησης, τηλ. 6937331100) και μέχρι την Τετάρτη 07/12/2016.

Για οποιαδήποτε απορία ή αλλαγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: [email protected].

Η Προκήρυξη του αγώνα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων-Προκήρυξη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις