Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο ο Κ. Πελετίδης – Κλειστό το Δημαρχείο

Πάτρα: Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για ...

Άγνοια δηλώνει ο δήμαρχος για την εκπροσώπηση της κυβέρνησης

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Πάτρας Απόστολο Ανδρέα, θα συμμετάσχει η δημοτική Αρχή της πόλης, με επικεφαλής τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη. Ωστόσο, το Δημαρχείο και φέτος θα είναι κλειστό.

Να σημειωθεί ότι, οι προηγούμενοι συνήθιζαν την ημέρα της γιορτής του Αγίου Ανδρέα, να βρίσκονται στο Δημαρχείο και να ανταλλάσουν ευχές με τους πολίτες για την γιορτή της πόλης.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο δήμαρχος, σημείωσε πως δεν υπάρχει λόγος το Δημαρχείο να είναι ανοικτό, καθώς πρόκειται για θρησκευτικές εκδληλώσεις που διοργανώνει η Μητρόπολη της Πάτρας και στις οποίες η δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει.

Ο κ. Πελετίδης κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι από την κυβέρνηση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ποιος θα την εκπροσωπήσει την Τετάρτη στις εκδηλώσεις, δηλώνοντας άγνοια επί του θέματος.

Ο δήμαρχος Πατρέων μετά τις εκδηλώσεις για τον Πολιούχο θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Πέμπτη ξεκινά το πανελλήνιο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων.

Διαβάστε επίσης:

Η Πάτρα τιμά τον Πολιούχο της -Ξεκίνησε το προσκύνημα - Το απόγευμα ο πανηγυρικός Εσπερινός - Ποιοι Μητροπολίτες θα δώσουν το παρών

Πάτρα:Στήθηκαν οι πάγκοι των μικροπωλητών έξω από τον Άγιο Ανδρέα-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις