Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Συνεργασία Συλλόγων Γονέων και Δήμου για την προαγωγή του αθλητισμού και κοινές δράσεις για την πρόληψη των εξαρτήσεων

Πάτρα:Συνεργασία Συλλόγων Γονέων και Δήμ...

Συνάντηση στο δημαρχείο χθες

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αχαΐας με όλους τους κοινωνικούς φορείς, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση συνεργασίας με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων κ. Α. Αθανασόπουλο την Τετάρτη 9/11/2016 στο γραφείο του μετά από σχετική πρόσκληση.

Στη συνάντηση αυτή παρουσιάστηκε από τον κ. Αντιδήμαρχο το πρόγραμμα που σχεδιάζεται για γονείς με θέμα την πρόληψη των εξαρτήσεων σε συνεργασία με το ΕΣΥΝ και το ΚΕΘΕΑ.

Ειδικότερα προτάθηκε ο σχεδιασμός κοινών δράσεων, διαλέξεων, συζητήσεων αναφορικά με τα εξής θέματα:

  • «Ναρκωτικά: Σκληρά-μαλακά: μύθοι και πραγματικότητα, Ο ρόλος της οικογένειας στην πρόληψη»,
  • «Διαδίκτυο: Από την ασφαλή χρήση στην κατάχρηση και την εξάρτηση» και
  • «Αναβολικά- Συμπληρώματα διατροφής»

Η ενημερωτική αυτή συνάντηση διεξήχθη σε θετικό φιλικό κλίμα με γόνιμο διάλογο και ανέδειξε όλες τις διαστάσεις των πολύ σημαντικών αυτών ζητημάτων. Το πρόγραμμα παρουσίασε ο ιατρός κ. Χ. Γρεκιώτης, ως επιστημονικά υπεύθυνος.

Αποφασίστηκε η συνεργασία μεταξύ Αντιδημαρχίας Παιδείας και Αθλητισμού και Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αχαΐας, που αφορά στο  σχεδιασμό και στην υλοποίηση κοινών δράσεων, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατά τόπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και την ενεργοποίηση του κοινωνικού συνόλου για τα θέματα αυτά, που απασχολούν  μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αχαΐας ευχαριστεί δημόσια τον κ. Αθανασόπουλο για την πρωτοβουλία υλοποίησης αυτού του προγράμματος και την ειλικρινή διάθεση συνεργασίας και προσδοκά στην αποτελεσματική σύγκλιση των κοινών δράσεων προς όφελος των μαθητών και των οικογενειών τους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας η Γεν. Γραμματέας κ. Αγαθή Ρογδάκη και ο Ταμίας κ. Νίκος Διαμαντόπουλος (Αντιπρόεδρος της ΑΣΓΜΕ).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις