Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

TI ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

TI ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ...

Με έξτρα ανέβασμα της stand up comedy των Ατζαράκη - Ζάμπρα

Ολοένα και πληθαίνουν τα πολιτιστικά δρώμενα (θεατρικές παραστάσεις, live μουσικές εμφανίσεις, κ.α.) στην πόλη της Πάτρας.

Στο κείμενο που ακολουθεί, επιλέξαμε ορισμένα απ' όσα συμβαίνουν αυτό το σαββατοκύριακο και από Δευτέρα στην Αχαική πρωτεύουσα και αξίζει να παρακολουθήσετε.

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας παρουσιάζει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων τη νέα του παραγωγή «Το Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης» του Μαριβώ, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Στρέπκου με τους Γιάννη Τσάκωνα, Βασίλη Κόκκαλη, Ελένη Καλαντζοπούλου και Κατερίνα Κολλυροπούλου. Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Θεατρική Παράσταση: "Το Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης" του Μαριβώ

Από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας μέσα στη νέα εβδομάδα ξεκινούν και οι παραστάσεις (προς το παρόν μόνο για τα σχολεία) του παιδικού έργου «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία του Περικλή Βασιλόπουλου. Παραστάσεις στις 9.30 και 11.30 το πρωί στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΟΥ "ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ" ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ. ΕΝΑΡΞΗ 7/11 ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ

Στο θέατρο Λιθογραφείον στην Μαιζώνος 172β και Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα παίζεται η παράσταση «Ρωμαίος κε Ιουλιέτα» σε σκηνοθεσία της Μαίρης Σιδηρά. Στο πιάνο συνοδεύει ο Ηλίας Γομάτος. Την Παρασκευή και το Σάββατο στις 21.30 και την Κυριακή στις 20.00.

Διαβάστε ακόμα:

Η παράσταση «Ρομέος κε Ιουλιέτα», του Μποστ ανεβαίνει στην Πάτρα

Στο θέατρο Act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα δίνεται το Σάββατο 5/11/2016 στις 23.30 το βράδυ εξτρά παράσταση της stand up comedy με τους Διονύση Ατζαράκη - Θωμά Ζάμπρα που γνωρίσαμε μέσα από το Cinéλθετε του Σκάι.


Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΤΖΑΡΑΚΗΣ-ΘΩΜΑΣ ΖΑΜΠΡΑΣ: SOLD OUT ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ACT, EΞΤΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Επίσης στο Act το σαββατοκύριακο στις 21.30, μπορείτε να δείτε την παράσταση «Τα Ημερολόγια της Εδέμ» από το Θέατρο Χωρίς Αυλαία, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Σιούντα. Πρόκειται για μια πρωτότυπη κωμική παράσταση βασισμένη στο «Ημερολόγιο του Αδάμ και της Εύας» του Αμερικανού συγγραφέα Μαρκ Τουέιν.

Διαβάστε ακόμα:

AΠΟ 21/10 Η ΚΩΜΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ACT

Την Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8/11 στις 21.30 στο act θ’ ανέβει η θεατρική παράσταση "Το Παλτό" του Γκόγκολ, μία παραγωγή του θεάτρου "Politheatro", σε διασκευή και σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόγκου.

Την Κυριακή 6/11 στις 11.30 το πρωί και στις 17.30 το απόγευμα, στον «Καραγκιόζη του Μακρή» στην οδό Γερμανού 56, ο Κώστας Μακρής με τη συνδρομή του γιου του Μπάμπη Μακρή θα παρουσιάσει την παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης και ο Ταρζάν».

Στις Γραμμές Τέχνης, στην οδό Μαιζώνος 271, μετά την Παπαφλέσσα, παίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 6 το απόγευμα η διαδραστική παιδική παράσταση με ζωντανή μουσική, «Η Γκρι Πόλη», σε κείμενο και σκηνοθεσία της Μαρίας Σ. Αποστολάτου και του Κωνσταντίνου Παλίλη.

Στο Πάνθεον στη Γούναρη, η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου θα παρουσιάσει το γνωστό έργο του Καρόλου Ντίκενς "Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ" με τον Χάρη Ρώμα στον ρόλο του τσιγκούνη Σκρουτζ.

Η παράσταση όπου επίσης παίζουν οι ηθοποιοί Κατερίνα Αναστασίου, Διονύσης Στραβοράβδης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη, θα δοθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 17.30 & 19.30 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι και στις 18.00 το απόγευμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 5-6/11 Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ ΩΣ ΣΚΡΟΥΤΖ ΤΟΥ ΝΤΙΚΕΝΣ

Στο θέατρο Αγορά της οδού Καραισκάκη, μετά την Πατρέως ανέβηκε η σπονδυλωτή θεατρική παράσταση «Έλα στη θέση μου», μία επιλογή 6 διηγημάτων που μιλούν για την αλληλεγγύη, σε δραματουργική επεξεργασία Βασίλη Χριστόπουλου και σκηνοθεσία Σπύρου Κουβαρδά. Το Σάββατο στις 21.30 και την Κυριακή στις 20.00.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Πρεμιέρα απόψε για το «Έλα στη θέση μου» στο θέατρο Αγορά

Όσο για τα εικαστικά, συνεχίζεται η έκθεση του Γιώργου Τσεριώνη "Ευθραυστότητα", στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, ολοκληρώνεται το Σάββατο στην Γκαλερί Cube, στην οδό Μιαούλη και Μαιζώνος η έκθεση με την καινούρια δουλειά του Γιάννη Χρηστάκου, “Ουτοπικές Τοπογραφίες”, στο Πολύεδρο στην Κανακάρη συνεχίζεται η έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Τρυπαναγνωστόπουλου ενώ τη Δευτέρα 7/11 εγκαινιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών η έκθεση με έργα τριών ξεχωριστών δημιουργών, των Στέφανου Δασκαλάκη, Μιχάλη Μαδένη και Γιώργου Ρόρρη.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Έκθεση με έργα των Δασκαλάκη, Μαδένη και Ρόρρη στη Δημοτική Πινακοθήκη

Τέλος στην «Ακτίνα» στην οδό Κωνσταντινουπόλεως ξεκίνησε η έκθεση ζωγραφικής του Σπύρου Παπανδριανού «Όταν ο χρόνος αγγίζει την τέχνη από το χτες στο αύριο».

Κι ένα μουσικό live. Το ροκ γκρουπ "Μωρά στη Φωτιά" θα εμφανιστεί live την Κυριακή 6/11 μετά τις 21.30 στο μπαρ Ghetto στην οδό Ευμήλου.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

"Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης" στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

"Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχη...

"Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης" στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Σκηνή από την παράσταση "Έλα στη θέση μου" στην "Αγορά".

Σκηνή από την παράσταση "Έλα στη θέ...

Σκηνή από την παράσταση "Έλα στη θέση μου" στην "Αγορά".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture