Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λικνιστείτε με το Yo quiero más, του Πατρινοκουβανικού συγκροτήματος Cubaneros-Ακούστε το νέο τραγούδι

Λικνιστείτε με το Yo quiero más, του Πατ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Γύρισαν βίντεο κλιπ

Ξεσηκώνει είναι φρέσκο και "δροσερό". Το νέο τραγούδι των Cubaneros κυκλοφόρησε προ ημερών και έχει τίτλο "Yo quiero más" που σημαίνει "θέλω περισσότερα". Πρόκειται για ένα ανεβαστικό άκουσμα με τους στίχους του να συνιστούν γενικά ένα ερωτικό κάλεσμα.

Το τραγούδι είναι η νέα καλλιτεχνική δημιουργία του Πατρινοκουβανού συγκροτήματος Cubaneros.

Πάτρα και Κούβα σ΄ένα σχήμα-Ποιοι είναι οι Cubaneros που κάνουν επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό με τη διασκευή του Lost on you- ΒΙΝΤΕΟ

Oι Cubanerοs "γεννήθηκαν" το καλοκαίρι του 2015 .  Πατρινοί μουσικοί και ερμηνεύτριες από την Κούβα δίνουν μια νέα latin μουσική πινελιά, καθώς το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει γνωστές επιτυχίες από Salsa, Cha Cha, Mambo, Bachata, Merengue, Reggaeton.

Toυς Cubaneros αποτελούν οι Anaisa Vega Vega Castillo (τραγούδι), Indhira Xiques (τραγούδι-κρουστά), Πάνος Παναγόπουλος (πλήκτρα-τραγούδι), Μιχάλης Δάρμας (κοντραμπάσο) και Κώστας Σπυράτος (κρουστά).

Tη μουσική του νέου τραγουδιού έγραψαν οι Πάνος Παναγόπουλος, Ανάισα και Ιντίρα ,του στίχους  η Ανάισα, και ηχογραφήθηκε στο Νoisebox studio με τον Σάκη Μπάστα. Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στη ΓΙΑΦΚΑ σε σκηνοθεσία Περικλή Παπανδρεόπουλου και σε χορογραφίες του Αντρέα Ιωσηφίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight