Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Ηλιοφάνεια μέχρι την Τετάρτη αλλά θα προλάβουμε να... στεγνώσουμε; Αλλάξει και πάλι ο καιρός μέχρι την 28η Οκτωβρίου

Δυτική Ελλάδα: Ηλιοφάνεια μέχρι την Τετά...

Οι μετεωρολογικές εκτιμήσεις για τον καιρό των επόμενων ημερών

Με καλό καιρό φαίνεται ότι ξεκινά η εβδομάδα, ο οποίος θα διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές εκτιμήσεις, στα δυτικά της χώρας θα επικρατεί ηλιοφάνεια και «μαλακός» καιρός μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης.

Ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις για μεταβολή και πάλι του καιρού με βροχές και αισθητή κατά τόπους πτώση της θερμοκρασίας όσο πηγαίνουμε προς την 28η Οκτωβρίου.

Νεότερα γι αυτή τη μεταβολή του καιρού, για το κατά πόσο και  με ποια ένταση θα επηρεάσει την περιοχή θα υπάρχουν μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Σημαντικά ήταν τα προβλήματα από την κακοκαιρία ΄το πρωί του Σαββάτου στην Δυτική Ελλάδα.

Προβλήματα από την κακοκαιρία στο ορεινό δίκτυο της Αχαΐας- Πλημμύρες σε Πάτρα, Μεσολόγγι και Ηλεία - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πραγματικά "έσπασε"  Σάββατο, από πολίτες που ζητούσαν τη συνδρομή της Π.Υ. σε προβλήματα που δημιουργούσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Δυτική Ελλάδα: Το κύμα κακοκαιρίας «έπνιξε» το Μεσολόγγι – Με βάρκες κυκλοφορούν οι κάτοικοι! Κατάλυμα για τους πληγέντες από τον Δήμο – Γλίτωσε από θαύμα ζευγάρι

Δυτ. Ελλάδα: Προβλήματα από την κακοκαιρία στο ορεινό δίκτυο της Αχαΐας- Πλημμύρες σε Πάτρα, Μεσολόγγι και Ηλεία - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, το 199 δέχτηκε 200 κλήσεις από κατοίκους του Μεσολογγίου, οι οποίοι επλήγησαν σοβαρά. Η πυροσβεστική επενέβη σε 80 περιπτώσεις.

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι- BINTEO

Στη Ναύπακτο επίσης οι κλήσεις ήταν αρκετές αν σκεφτεί κανείς ότι έγιναν 33 αντλήσεις υδάτων και 12 παροχές βοήθειας (απεγκλωβισμοί κλπ).

Για την περιοχή της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας οι κλήσεις ξεπέρασαν τις 200. Η πυροσβεστική προχώρησε σε 8 αντλήσεις και σε 11 κοπές δέντρων που έπεσαν από τον δυνατό άνεμο.

Απόγνωση στη Δυτική Αχαΐα-Χτυπήθηκε για τέταρτη φορά απανωτά από την κακοκαιρία-Καταστράφηκαν ξανά καλλιέργειες-Πλημμυρισμένοι δρόμοι και σπίτια

Συνολικά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία) η πυροσβεστική έκανε 146 αντλήσεις, 15 κοπές δέντρων και προχώρησε επίσης στην παροχή βοήθειας σε 17 περιπτώσεις.

Αχαΐα:Επικίνδυνες για πλημμύρες περιοχές από την Αιγιάλεια ως την Πάτρα - Τα «αγκάθια» της αντιπλημμυρικής προστασίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις