Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας: Αντίδραση στη χρήση χημικών σε συνταξιούχους

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας:...

Ανακοίνωση του συλλόγου

Στην ανακοίνωση του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας αναφορικά με τα πρόσφατα επεισόδια και τη χρήση χημικών στη συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Αθήνα αναφέρεται:

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πράγματι…συνεπής απέναντι στους τοκογλύφους που υπηρετεί! Πριν λίγες μέρες ο κ. Τσίπρας «τιμούσε» τα αντιστασιακά περήφανα γηρατειά στο σκοπευτήριο της Καισαριανής και σχεδόν την επόμενη ημέρα φλόμωσε στα χημικά αυτούς που δήθεν «τιμούσε»! Αφού «έκλεψε» την ψήφο των συνταξιούχων, τώρα τους στέλνει το λογαριασμό.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που θα καταργούσε τα ΜΑΤ, τώρα τα στέλνει να καταστείλουν με χημικά και τους συνταξιούχους. Οι συνταξιούχοι είναι αυτοί όμως που με τον ιδρώτα τους χτίσανε τόσα χρόνια τη χώρα. Αφού τους έκλεψαν τα λεφτά από τα ταμεία τους, τα τζόγαραν στο χρηματιστήριο με τα δομημένα ομόλογα, τους τα «εξάτμισαν» με το PSI και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τώρα τους σπρώχνουν στην εξαθλίωση.

Τα χημικά εναντίον των συνταξιούχων ήταν η ταφόπλακα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ηθικό πλεονέκτημα της δήθεν Αριστεράς, που υπηρετούν. Οι συνταξιούχοι και ολόκληρη η κοινωνία δε θα ξανασταθούν στα πόδια τους, αν δε γίνει διαγραφή του χρέους. Η πολιτική των μνημονίων είναι ανθρωποκτόνα.

Όσο για την πολιτική ευθύνη, που κάθε φορά αναλαμβάνουν οι εκάστοτε «ΧΗΜΙΚΟΙ» υπουργοί, είναι κάλπικη όπως και οι ψεύτικες υποσχέσεις τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Έξω τα ΜΑΤ από τις εργατικές και τις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Απαγόρευση των χημικών και της καταστολής ΤΩΡΑ.

Η πολιτική  των μνημονίων μυρίζει μπόχα  σαν τα χημικά τους.

ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις