Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεδριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ Αχαΐας

Συνεδριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ Αχαΐας

Ανακοίνωση για τη δραστηριότητα της Οργάνωσης

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής για τις δράσεις της οργάνωσεις: "Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία αλλά και τη χώρα μας εν γένει, εντείνουμε τις δράσεις μας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εξωστρέφεια της παράταξής μας.

Ήδη από την εβδομάδα που μας πέρασε, συνεδρίασαν Τομείς και Επιτροπές της ΝΟΔΕ ΑΧΑΪΑΣ, με σκοπό την οργάνωση δράσεων και ενημέρωσης στα ζητήματα που «καίνε» αλλά και σε άλλα απτά καθημερινά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, συνεδρίασαν ο Τομέας Εργασίας, ο Τομέας Οικονομίας και ο Τομέας Γυναικών της ΝΟΔΕ, σχεδιάζοντας δράσεις για το επόμενο διάστημα.

Κατόπιν και της παρουσίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην 81η ΔΕΘ, το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου, τα όργανα αυτά αλλά και η νομαρχιακή επιτροπή με βάσει το πρόγραμμα το παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησαν στον σχεδιασμό για το ερχόμενο διάστημα, ενώ παράλληλα αναλύθηκαν και τα όσα παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο του κόμματος.

Το ερχόμενο διάστημα, θα συγκληθούν σε συνεδρίαση και οι υπόλοιποι τομείς.

Τέλος, την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00 θα συνεδριάσει η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ ΑΧΑΪΑΣ στα γραφεία της οργάνωσης, με θέματα της τρέχουσας περιόδου, απολογισμό της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον σχεδιασμό δράσεων.

Δεν υπάρχουν περιθώρια να χαθεί ούτε μια μέρα και όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ορθοποδήσουμε τη χώρα ξανά, κλείνοντας όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη ζοφερή παρένθεση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που μόνο χειρότερα κάνουν τα πράγματα κάθε στιγμή που περνά."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις