Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τηλεοπτικές άδειες: Σήμερα οι ανακοινώσεις για τους 4 "αδειούχους"-Πληροφορίες ότι δόθηκαν ήδη οι δύο

Τηλεοπτικές άδειες: Σήμερα οι ανακοινώσε...

Συνεχίζεται η διαδικασία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατοχυρωθεί οι δύο πρώτες άδειες και η διαδικασία προχωρά στις επόμενες. Kυβερνητικές πηγές διέψευσαν τις «πληροφορίες» που κυκλοφορούν και τονίζουν ότι ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής.

Το κτίριο της ΓΓΕΕ παραμένει «περικυκλωμένο» από ισχυρότατες μονάδες της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ και μία κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. είναι παρκαρισμένη έξω από την είσοδο του γκαράζ. Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει ή ακόμα και να παρκάρει κοντά στο κτίριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπήκαν χθες το πρωί στο κτίριο και είναι "έγκλειστοι" γι αυτό και χθες έφτασαν στο κτίριο κουβαλώντας βαλίτσες.

Από τους 8 πλέον υποψήφιους μιας και η υποψηφιότητα του Epsilon κόπηκε, οι τέσσερεις βρέθηκαν εκεί και συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την Alter Ego, ο Θοδωρής Κυριακού για τον ΑΝΤ1, ο Ιβάν Σαββίδης για τη DIMERA και ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας για την ομώνυμη εταιρεία.

Οι υπόλοιποι 4 υποψήφιοι εκπροσωπούνται από τους Γενικούς Διευθυντές. Ο Πάνος Κυριακόπουλος εκπροσωπεί τον Ανεξάρτητο Πάροχο, ο Κάρολος Αλκαλάι το Star, ο Κώστας Κιμπουρόπουλος τον ΣΚΑΙ και ο Δημήτρης Φουρλεμάδης για τον Alpha.

Τηλεοπτικές άδειες- Οκτώ οι υποψήφιοι- Ποιοι δίνουν το παρών- Έφτασαν με βαλίτσες οι ενδιαφερόμενοι- ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ)

Με το στρώμα του ο Λιαρέλης στο κτίριο της Γ.Γ. Επικοινωνίας - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καναλάρχες να σου πετύχει…- Ξεκατινιάζονται μεταξύ τους στο παρά πέντε του διαγωνισμού- Κρεσέντο Βερύκιου στον Alpha

Μαραθώνια η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες – Κυβερνητικές πηγές: Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται εντός της Γ.Γ. Ενημέρωσης


ΕΣΗΕΑ: «Κακοστημένο ριάλιτι» η δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών

Μαραθώνια η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες – Κυβερνητικές πηγές: Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται εντός της Γ.Γ. Ενημέρωσης


Όλγα Γεροβασίλη για τις τηλεοπτικές άδειες: Το τζάμπα πέθανε

Το σκάνδαλο DIGEA και το κλείσιμο της ΕΡΤ - Πώς παιζόταν το παιχνίδι μεταξύ των καναλαρχών και της προηγούμενης κυβέρνησης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις