Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ντουμπάι: Εννέα δημοσίους υπαλλήλους απομάκρυνε ο σεΐχης – Έκανε έφοδο και δεν τους βρήκε

Ντουμπάι: Εννέα δημοσίους υπαλλήλους απο...

Σε «τιτίβισμά» του στο Twitter ο σεΐχης σημείωσε ότι είναι απαράδεκτο να αργεί κανείς να πάει στη δουλειά του

Την απομάκρυνση εννέα ανώτερων αξιωματούχων της Δημαρχίας του Ντουμπάι ζήτησε ο κυβερνήτης του Εμιράτου, σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, την επομένη της αιφνιδιαστικής επίσκεψης που πραγματοποίησε στις υπηρεσίες τους και τους βρήκε απόντες. Την «έφοδο» ο σεΐχης Αλ Μακτούμ την έκανε τη Δευτέρα το πρωί συνοδευόμενος μάλιστα με εικονολήπτη, που τον βιντεοσκόπησε να περιδιαβαίνει τα άδεια γραφεία των αξιωματούχων σε ώρα που έπρεπε να βρίσκονται εκεί.

Σε «τιτίβισμά» του στο Twitter ο σεΐχης σημείωσε ότι είναι απαράδεκτο να αργεί κανείς να πάει στη δουλειά του και επικαλέστηκε ως παράδειγμα την υπουργό Δημόσιας Εκπαίδευσης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Τζαμίλα Αλ Μουχαΐρι, η οποία επέστρεψε στο γραφείο της τρεις εβδομάδες αφ' ότου γέννησε.

Ο κυβερνήτης του Ντουμπάι, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συνηθίζει να πραγματοποιεί αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες του Εμιράτου, που φιλοδοξεί να μετατρέψει σε διεθνή χρηματοοικονομικό κόμβο και τουριστικό προορισμό. Συνηθίζει επίσης να στέλνει σε υπουργεία και υπηρεσίες μυστικούς κυβερνητικούς ελεγκτές για να διαπιστώσει την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις