Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαραθώνια η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες – Κυβερνητικές πηγές: Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται εντός της Γ.Γ. Ενημέρωσης

Μαραθώνια η δημοπρασία για τις τηλεοπτικ...

Σε εξέλιξη η διαδικασία

Ομαλά συνεχίζεται η διαδικασία της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην Καλλιθέα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν κυβερνητικές πηγές στο ΑΠΕ – ΜΠΕ. Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές διέψευσαν τις «πληροφορίες» που κυκλοφορούν διάφοροι και τονίζουν ότι ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής.

Η νύχτα αναμένεται μεγάλη.

Νωρίτερα

Η διαδικασία δημοπρασίας για την πρώτη τηλεοπτική άδεια που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ολοκληρωθεί. Ξεκίνησε ήδη η δημοπρασία για τη δεύτερη.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποιος πήρε την πρώτη άδεια, ούτε το ποσό για το οποίο δημοπρατήθηκε. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τους τέσσερις  καθώς και τα ποσά για τα οποία δημοπρατήθηκαν.

Υπάρχουν ενδείξεις πως μετά τη δημοπρασία και της δεύτερης άδειας θα διακόψουν για να ξεκουραστούν και θα συνεχίσουν αύριο.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, η οποία ξεκίνησε το πρωί στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για την διαδικασία, καθώς έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας που θα εξασφαλίζουν το αδιάβλητο της δημοπρασίας.

Για το λόγο αυτό άλλωστε, το επιχειρηματικό σχήμα που θα λάβει την πρώτη άδεια, είναι υποχρεωμένο να παραμείνει εντός του κτιρίου έως ότου ολοκληρωθεί για όλους η διαδικασία, ώστε να μην υπάρξει καμία διαρροή πληροφόρησης.

Το μεσημέρι βγήκε από τα γραφεία της ΓΓΕΕ ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, το οποίο το πρωί είχε μεταφέρει μέλος του διαγωνισμού, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες για το όνομά του ή αν το άτομο θα αντικατασταθεί.

Νωρίτερα

Από τις 7 το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης οι εκπρόσωποι των 8 εταιριών που διεκδικούν τις 4 τηλεοπτικές άδειες προκειμένου να «ταμπουρωθούν» στο κτήριο αποκλεισμένοι από τον έξω κόσμο σε μια διαδικασία που αναμένεται να ξεπεράσει τις 50 ώρες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Θοδωρής Κυριακού και ο Ιβάν Σαββίδης παρευρίσκονται οι ίδιοι στη διαδικασία, ενώ απουσιάζουν Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία. Γύρω στις 5 το απόγευμα αναμένεται να δημοπρατηθεί η πρώτη εκ των τεσσάρων αδειών.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να εποπτεύουν τον χώρο. Πριν λίγο μέλος της επιτροπής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το  Ερρίκος Ντυνάν στην Γενική Γραμματεία και επέστρεψε πάλι με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, καθώς νοσηλευόταν αλλά δεν μπορούσε να απουσιάζει.

Όλοι έχουν μαζί τους βαλίτσες και sleeping bag μέχρι... στρώματα και ανεμιστήρες αφού αναμένεται να βγουν από το κτίριο μόνο όταν τελειώσει η διαδικασία

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες (Τηλεοπτικές άδειες- Οκτώ οι υποψήφιοι- Ποιοι δίνουν το παρών- Έφτασαν με βαλίτσες οι ενδιαφερόμενοι- ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ)

 

Διαβάστε ακόμα

Καναλάρχες να σου πετύχει…- Ξεκατινιάζονται μεταξύ τους στο παρά πέντε του διαγωνισμού- Κρεσέντο Βερύκιου στον Alpha

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις