Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θέλετε ραντεβού στο Νοσοκομείο παρακαλώ… περιμένετε ή ένα τηλέφωνο που έμεινε νεκρό...

Πάτρα: Θέλετε ραντεβού στο Νοσοκομείο πα...

Στον «Άγιο Ανδρέα» κανείς δεν απαντά το τηλέφωνο

Τι κι αν χτυπάει το τηλέφωνο των ραντεβού στο Νοσοκομείο της Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας»; Εν μέσω θέρους κανείς δεν το απαντάει με τους ασθενείς να χάνουν πλέον την υπομονή τους. Όπως κατήγγειλαν αναγνώστες του thebest.gr, από την περασμένη εβδομάδα προσπαθούν να έρθουν σ’ επαφή με το τηλεφωνικό κέντρο των ραντεβού του Νοσοκομείου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σε όλες τις απόπειρες που κατέβαλαν κανείς δεν βρέθηκε  στην άλλη άκρη της γραμμής προκειμένου ν’ απαντήσει και να τους εξυπηρετήσει. Η απάντηση του τηλεφωνητή μονότονη: «Λυπούμαστε δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε… τηλεφωνήστε αργότερα».

Όσο όμως και να επιμένουν οι συμπολίτες δεν προκύπτει κάποια θετική εξέλιξη. Έτσι ασθενείς που επείγονται να δουν τους θεράποντες ιατρούς τους, για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν, μένουν στον «αέρα», με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Σε κάθε περίπτωση τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά. Δικαίως, φανταζόμαστε, διερωτήθηκε ένας από τους συμπολίτες που επικοινώνησε με το thebest.gr: Δεν γίνεται και οι υπάλληλοι να κάνουν τις διακοπές τους κι εμείς να βλέπουμε τους γιατρούς μας;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις