Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: 35 βαθμοί στη Δυτική Ελλλαδα-Πού θα πέσουν βροχές

Καιρός: 35 βαθμοί στη Δυτική Ελλλαδα-Πού...

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές όμως ώρες της ημέρας κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Δυτικής Στερεάς και της Κεντρικής Πελοποννήσου, περιμένουμε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 32 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 36, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 22 έως 35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 22 έως 36 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 22 έως 30 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 22 έως 35 βαθμούς, αλλά στη Χίο και στη Λέσβο οι μέγιστες δεν αποκλείεται να φτάσουν τοπικά στους 37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά τις μεσημεριανές ώρες πρόσκαιρα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και τοπικά θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, αλλά μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί 6 μποφόρ, με σημαντική εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα φτάσει στους 35 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα φτάσει στους 33 βαθμούς.


meteo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις