Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλο τουρνουά σκάκι στον Αλισσό - Σειρά παίρνει το Μπιτς Βόλεϋ

Μεγάλο τουρνουά σκάκι στον Αλισσό - Σειρ...

Συνεχίζονται οι δράσεις του τοπικού Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία και πολλες συμμετοχές ακομα απο Πυργο Ζάκυνθο και άλλες περιοχές εγινε στο κάτω Αλισσο το μεγάλο τουρνουά σκάκι Rapid του πολιτιστικου μας συλλογου Αλισσαιων – Πειρος. Σε συνεργασία με το Ποσειδώνα Κάτω Αλισσου.

Οι αγώνες είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι Τσιρος Φραγκίσκου, Παπαδόπουλος Θεόδωρος, Νικολακόπουλος Νικος .

Το Δ Σ του πολιτιστικου συλλόγου ευχαριστεί ολους τους σκακιστές που ήρθαν στο χωριο μας για αυτο το μεγάλο τουρνουά καθως και τον προεδρο του Ποσειδωνα Κατω Αχαΐας κύριο Βεσκουκη Θανάση για την άψογη συνεργασια και την εμπιστοσύνη που διχνει στο συλλογο μας .Μαλιστα το φθινόπωρο θα γινει και αλλο μεγάλο τουρνουά στον άνω Αλισσο αυτη τη φορα .

 

Τελος οι μεγαλες διοργανώσεις του Αλισσαιων – Πειρος συνεχίζονται με το μεγάλο τουρνουά Μπιτς Βόλεϋ 6 κ 7 Αυγούστου στη παραλια κάτω Αλισσου που προβλέπεται ρεκόρ συμμετοχών σε διοργάνωση και αυτο γίνεται σε συνεργασία με τα αστέρια Αχαΐας και τον δήμο δυτικής Αχαΐας

Το Σαββατο που ξεκινα το τουρνουά και ολοι όσοι θα μετέχουν , 12 η ωρα να ειναι στη παράλια κάτω Αλισσου να παραλάβουν τις Μπλουζες τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις