Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζαΐμη: Ο δρόμος της ταλαιπωρίας στο κέντρο της Πάτρας- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ζαΐμη: Ο δρόμος της ταλαιπωρίας στο κέντ...

Μεγάλο το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην οδό

Σε ένα από τους δρόμους του κέντρου της Πάτρας που ταλαιπωρεί πάρα πολύ τους οδηγούς έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα η οδός Ζαΐμη. Το κυκλοφοριακό πρόβλημα που προκαλείται στην συγκεκριμένη οδό κατά τις ώρες αιχμής δεν έχει προηγούμενο με τους συμπολίτες να αγανακτούν και να ζητούν από τους αρμοδίους φορείς να κάνουν κάτι.

Κατά τις πρωινές ώρες που η πλειοψηφία των Πατρινών κατευθύνεται στις δουλειές του αλλά και το μεσημέρι μετά τις 13:00 και με κορύφωση από τις 14:00 και μετά, αλλά όχι μόνο κατ' αυτές τις ώρες, η κατάσταση που επικρατεί στην Ζαΐμη είναι πραγματικά αφόρητη. Δεκάδες αυτοκίνητα ουσιαστικά εγκλωβίζονται για αρκετή ώρα, κατά μήκος της οδού, από το ύψος της Καραϊσκάκη και μέχρι την Κορίνθου.

Μάλιστα η ουρά των οχημάτων είναι το μεγάλη που σε πολλές περιπτώσεις φθάνει, επί της Καραϊσκάκη, μέχρι τουλάχιστον την Κολοκοτρώνη, σε βάθος δηλαδή περίπου 150-200 μέτρων. Η «εμπλοκή» έχει ουσιαστικά ως αφορμή το πέρασμα των οχημάτων από την Κορίνθου η οποία είναι μεγάλος και πολυσύχναστος δρόμος με προτεραιότητα.

Έτσι, όπως αναφέρουν συμπολίτες οδηγοί μιλώντας στο thebest.gr, χωρίς υπερβολή, μπορεί να χρειαστούν ακόμα και 20 λεπτά, ανάλογα με την περίσταση, για να διανύσουν μια απόσταση όχι μεγαλύτερη των 400-500 μέτρων.

Μάλιστα η αγωνία τους για το τι θα γίνει μελλοντικά αυξάνεται καθώς, όπως μας λένε, από το τέλος του έτους αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία και η Κανακάρη, η διάνοιξη της οποίας βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωση. Άλλος ένας μεγάλος δρόμος δηλαδή, που λογικά επίσης θα έχει προτεραιότητα που αναμένεται να επιτείνει το ήδη οξυμένο πρόβλημα  καθώς η έξοδος της νέας οδού είναι λίγα μέτρα πιο πριν από την Ζαΐμη.

Οι εικόνες που βλέπετε από το επιτόπιο ρεπορτάζ του thebest.gr είναι ενδεικτικές των όσων συμβαίνουν καθημερινά στο σημείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις