Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Ξεμπλόκαραν" Δρέπανο και Ψαθόπυργος με την κατάργηση των φαναριών στην Εθνική-Ικανοποίηση και από τον ΣΚΕΑΝΑ

Πάτρα:"Ξεμπλόκαραν" Δρέπανο κα...

Είχε προκληθεί ζημία από το κυκλοφοριακό έμφραγμα στην εθνική οδό

Τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται στην Παλαιά Εθνική Οδό και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι ανάμεσα σε Δρέπανο και Ψαθόπυργο μπήκε την περασμένη Παρασκευή.Το μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων, που κορυφώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο εξαιτίας της μετακίνησης των λουόμενων, είχε προκληθεί λόγω έργων που βρίσκονταν σε εξέλιξη στο σημείο.

Τελικά οι εργασίες ολοκληρώθηκαν, το φανάρι που είχε μπει καταργήθηκε και το σύνολο του δρόμου δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία. Έτσι όσοι θα επιλέξουν τις παραλίες της περιοχής για τα μπάνια του δεν θα έχουν πλέον πρόβλημα με καθυστερήσεις και ουρές της υπομονής…

Πάτρα: Το μαρτύριο του Σαββατοκύριακου στην Παλαιά Εθνική Οδό για τους λουόμενους - Κι όμως υπάρχει απλούστατη λύση, παρά τα έργα. Θέληση υπάρχει;

Πάτρα: Σημειωτόν η κίνηση στην παλαιά εθνική οδό, από Αραχωβίτικα εως τον Ψαθόπυργο - Ουρές χιλιομέτρων - ΦΩΤΟ

Την ικανοποίησή του εκφράζει με επιστολή στο thebest.gr και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Πάτρας. Στην επιστολή αναφέρεται αναλυτικά:

«Εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα σε περίοδο αιχμής και αυξημένης κίνησης προς τις παραλίες της ανατολικής Αχαΐας, είχαν τοποθετηθεί δύο φανάρια, το ένα στο ύψος του Δρεπάνου και το δεύτερο στο ύψος του Ψαθόπυργου με αποτέλεσμα να σχηματίζουν ουρά τα αυτοκίνητα και αυτό να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στο να προτιμήσει κάποιος τις περιοχές αυτές και τα μαγαζιά σε αυτές για την έξοδό του.

Αυτό αποτελούσε μεγάλο πρόβλημα δεδομένου του ότι τα περισσότερα από αυτά είναι θερινά ­ παραλιακά μαγαζιά και λειτουργούν μόνο λίγους μήνες τον χρόνο.

Την προηγούμενη εβδομάδα τα φανάρια αυτά τέθηκαν εκτός λειτουργίας και η κίνηση στους δρόμους αποκαταστάθηκε. Θα θέλαμε, λοιπόν, σαν Σύλλογος Εστίασης & Αναψυχής να σας ευχαριστήσουμε για την πολύ σημαντική συμβολή σας στην επίλυση του προβλήματος διότι λόγω των δημοσιεύσεων σας που αναδείκνυαν το μέγεθος του προβλήματος ασκήθηκε πίεση και το πρόβλημα επιλύθηκε».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις