Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κωστακιώτης:Υπέβαλε παραίτηση από την 6η ΥΠΕ, για το νοσοκομείο Αμαλιάδας ,αλλά δεν έγινε δεκτή -"Επιμένω στην τοποθέτησή μου ως επιστήμονας"

Κωστακιώτης:Υπέβαλε παραίτηση από την 6η...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Για αναστολή λειτουργίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Η τοποθέτηση Κωστακιώτη, στο Περιφερειακό Συμβούλιο περί της προσωρινής αναστολής λειτουργίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και μια επιστολή παραίτησης στο γραφείο του διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας. Ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κωστακιώτης θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Μιλώντας στο thebest.gr εξήγησε πως η τοποθέτησή του ήταν καθαρά προσωπική και λειτούργησε με γνώμωνα την επιστημονική του ιδιότητα και όχι την πολιτική. Η οποία αν και εφόσον επλήγη θα έπρεπε να επαναξιολογηθεί, σύμφωνα με τον ίδιο. Γι αυτό και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ και του Υπουργείου Υγείας. Η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή από τον διοικητή, ο οποίος εκφράζει και την άποψη του υπουργείου.

Η θέση στην οποία εμμένει ο κ. Κωστακιώτης είναι πως είναι προτιμότερο να υπάρχει μία μονάδα υγείας που θα λειτουργεί σωστά, παρά δύο που θα υπολειτουργούν.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις