Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Αρρυθμίες" στο ΕΣΥ-Δεν υπήρχε μπαταρία για τον βηματοδότη και τον έβαλαν στα μηχανήματα

Πάτρα: "Αρρυθμίες" στο ΕΣΥ-Δεν...

Περίμενε επί πενθήμερο

Αρρυθμίες πολλές στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας κι ένα ακόμα περιστατικό το καταδεικνύει. Σε αναγκαστική πενθήμερη νοσηλεία υποβλήθηκε συμπολίτης που μετακινήθηκε στον «Αγ. Ανδρέα» προκειμένου να αντικαταστήσει την μπαταρία στο βηματοδότη του.

Δυστυχώς το νοσοκομείο εμφανίζει έλλειψη μπαταριών κι αναγκαστικά έμεινε στο νοσοκομείο συνδεδεμένος με τα μηχανήματα, μέχρι να βρεθεί λύση αντικατάστασης, σύμφωνα με την Πελοπόννησο

Η περιπέτεια του συμπολίτη ξεκίνησε την Πέμπτη. Μετακινήθηκε στο 409, όπου στεγάζεται η Καρδιολογική Κλινική του «Αγ. Ανδρέα» για να αντικαταστήσει την μπαταρία του βηματοδότη του. Ο γιατρός του τον ενημέρωσε ότι το νοσοκομείο έχει ξεμείνει από ανταλλακτικά και ότι θα πρέπει να συνδεθεί με τα προβλεπόμενα μηχανήματα μέχρι να βρεθεί λύση. Όταν οι συγγενείς του εξέφρασαν τη διάθεσή τους να αγοράσουν εκείνοι το ανταλλακτικό προκειμένου να αποφευχθεί η νοσηλεία, η απάντηση ήταν αρνητική.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καρδιοπαθείς μένουν ακάλυπτοι από ανταλλακτικά. «Δυστυχώς ,αυτό συμβαίνει συχνά. Ευτυχώς έχουμε καλή συνεργασία με την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού μας Νοσοκομείου κι έτσι δανειζόμαστε κάποιο υλικό όταν έχουμε ανάγκη ή στέλνουμε εκεί τους ασθενείς μας για να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα εμείς διευκολύνουμε την Πανεπιστημιακή Κλινική σε κάποιο άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει» εξηγεί ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Ανδρέα Μαζαράκης.

Δυτ. Ελλάδα:Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας στο Δυτ. Ελλάδα:Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας στο "'κόκκινο"-Σύσκεψη ενώσεων γιατρών σήμερα στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις