Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Κράτησε τα πρωτεία στη Βόρειο Αμερική το "Ψάχνοντας τη Ντόρι" - Έμεινε 2η η νέα "Ημέρα Ανεξαρτησίας"

Κράτησε τα πρωτεία στη Βόρειο Αμερική το...

Η τρισδιάστατη ταινία καταστροφής προβάλλεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas

Προβάλλεται και στην Πάτρα ταυτόχρονα με την Αθήνα αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πολλές ακόμη χώρες εδώ και λίγες μέρες. Ο λόγος για το φιλμ καταστροφής «Ημέρα Ανεξαρτησίας, Νέα Απειλή» σε σκηνοθεσία και πάλι του Ρόλαντ Έμεριχ όπως και η 1η ταινία το 1996 που είχε σαρώσει.

Το πρώτο φιλμ με κόστος 75 εκατομμύρια δολάρια είχε αποφέρει εισπράξεις διεθνώς της τάξης των 817 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην πρώτη ταινία έπαιζε και ο Γουίλ Σμιθ. Οι Μπιλ Πούλμαν και Τζεφ Γκόλντμπλαμ που πρωταγωνιστούσαν στην πρώτη θεαματική ταινία παίζουν και στην καινούρια όπου επίκεντρο του στόρι είναι μία νέα απειλή παγκόσμιας καταστροφής χωρίς προηγούμενο που προέρχεται από εξωγήινους με πολύ προχωρημένη τεχνολογία. Το φιλμ παίζεται και τρισδιάστατο.

Στο Αμερικάνικο box office του περασμένου τριημέρου (24-26 Ιουνίου 2016) η Disney με την Pixar και την ταινία animation «Ψάχνοντας τη Ντόρι – Finding Dory» κράτησε την κορυφή για 2ο συνεχόμενο σαββατοκύριακο, με 73 εκατομμύρια δολάρια και ήδη συνολικές εισπράξεις στη Βόρειο Αμερική άνω των 285 εκατομμυρίων δολαρίων συν περίπου άλλα 115 από τον υπόλοιπο κόσμο.

Έτσι η ταινία «Independence Day: Resurgence, Νέα Απειλή» είχε μεν ικανοποιητικό ξεκίνημα, ωστόσο έμεινε σχετικά πίσω στα 41,6 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το σάιτ boxofficemojo. Σ’ αυτό το νούμερο προστίθενται βέβαια και περίπου 101 εκατομμύρια από το ξεκίνημα της ταινίας σε 57 αγορές του υπόλοιπου κόσμου. Το φημολογούμενο κόστος της νέας ταινίας του Έμεριχ λέγεται πως φτάνει τα 160 εκατομμύρια δολάρια και απ’ ότι φαίνεται θα το καλύψει και θα έχει και κέρδος, ωστόσο δείχνει δύσκολο να επαναλάβει τον απόλυτο θρίαμβο της πρώτης ταινίας προ εικοσαετίας.

Το παιδικό animation της Ντίσνει και Pixar θα το δούμε στην Ελλάδα την 1η Σεπτεμβρίου 2016 ενώ αρκετά καλά πάει στις ΗΠΑ και η διασκεδαστική κωμική περιπέτεια «Κέντρο Ευφυίας» με τους φαινομενικά αταίριαστους Ντουέιν Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ, φτάνοντας τα περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις. Το «Central Intelligence – Κέντρο Ευφυίας» παίζεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Δεν τα πολυκατάφερε η φαντασμαγορική ταινία «Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη 3d» στις ΗΠΑ - Κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα και στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture