Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Έπεσε" πάνω στη μητέρα του στο facebook και την ερωτεύτηκε παράφορα

"Έπεσε" πάνω στη μητέρα του στ...

Μια διαφορετική ανθρώπινη ιστορία

Δεν έζησαν ποτέ μαζί. Η Rose Bestall ήταν μόνο 15 ετών όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της Shane και οι κοινωνικές υπηρεσίες έκριναν ότι είναι πολύ νέα για να τον φροντίσει.

Αφού ανέλαβαν το μωράκι της οι υπηρεσίες, μετά από 5 χρόνια υιοθετήθηκε. Η ανάγκη του όμως να βρει την πραγματική του μητέρα δεν τον άφησε ποτέ να ησυχάσει. Έτσι μετά από 13 χρόνια, ο 19χρονος Shane βρήκε τα ίχνη της στο facebook.

Τότε όμως άρχισαν και τα δύσκολα στη σχέση τους. Ο 19χρονος άρχισε να αναπτύσσει ρομαντικά συναισθήματα για τη μητέρα του. "Η εξομολόγηση με άφησε με ένα τεράστιο δίλημμα. Ήξερα ότι τα συναισθήματά του είναι εντελώς ακατάλληλα, αλλά τον έψαχνα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να τον διώξω και πάλι μακριά", δήλωσε η μητέρα του στη Mirror.

Ήταν παντρεμένη με τον 33χρονο Darryl και είχε αποκτήσει 4 παιδιά μαζί του, τον 15χρονο Nicholas, τη 13χρονη Alfie, τη 10χρονη Kayleigh και τον 6χρονο Zac. "Του είπα ότι τον αγαπώ χωρίς όρους ως μητέρα του αλλά η σχέση μας δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι διαφορετική. Ευτυχώς το κατάλαβε και δουλεύουμε τη σχέση μας".

Ο Shane κατάλαβε ότι δεν έτρεφε μόνο μητρικά αισθήματα 3 μήνες μετά την πρώτη τους συνάντηση. "Είχα πιει και ξαφνικά ένιωσα κάτι περίεργο. Δεν την είχα σκεφτεί ποτέ ερωτικά αλλά ξαφνικά άρχισα να αναπτύσσω τέτοια συναισθήματα για τη Rose. Περνούσαμε τόσο χρόνο μαζί και ήμασταν σαν ζευγάρι. Πήγαμε σπίτι της, κάναμε τσιγάρο και τότε της το είπα".

Θεωρεί πως τα συναισθήματά του οφείλονται στη γενετική σεξουαλική έλξη που προκαλείται όταν συγγενείς συναντιούνται για πρώτη φορά ως ενήλικες. Μετά την εξομολόγηση του Shane, η Rose είπε στον Darryl να του μιλήσει για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Πλέον όλοι μαζί προσπαθούν να οικοδομήσουν μια φυσιολογική υγιή σχέση.

Πηγή: Independent, newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight