Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του 63χρονου, που κατέψυξαν στην Καλλιθέα- Νέες πτυχές στην υπόθεση

Ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του 63χρο...

Συνελήφθη μια γυναίκα από τη Βουλγαρία

Το κουβάρι της δολοφονίας του 63χρονου στην Καλλιθέα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε καταψύκτη, ξετυλίγεται ακόμα.Η αστυνομία θεωρεί δράστες την πρώην σύζυγό του και άλλα δύο άτομα.

Ο 63χρονος έλληνας ναυτικός είχε βρεθεί νεκρός στις 12 Ιανουαρίου, με τη σορό του μέσα σε καταψύκτη στο διαμέρισμά του. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο άτυχος ναυτικός είχε βρει ασφυκτικό θάνατο, από απόφραξη της αναπνευστικής οδού.

Η αστυνομία θεωρεί δράστες την 49χρονη πρώην σύζυγο του θύματος, υπήκοο Βουλγαρίας, μια 26χρονη ομοεθνή της, η οποία συνελήφθη στην Αθήνα, και έναν Ρουμάνο 29 ετών. 

Η αστυνομία θεωρεί ότι η πρώην σύζυγος στράφηκε αρχικά στην 26χρονη για να δολοφονήσει τον 63χρονο, η οποία και της σύστησε τον 29χρονο. 

Υποστηρίζει ότι οι τρεις τους κάλεσαν τον ναυτικό στο σπίτι της 49χρονης με την πρόφαση προβλήματος και όταν μπήκε τον χτύπησαν και στη συνέχεια τον έδεσαν χειροπόδαρα, καλύπτοντας το κεφάλι του με πανί. Η αστυνομία θεωρεί επίσης ότι στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του 63χρονου για να αφαιρέσουν τιμαφλή και χρήματα. 

Για την πρώην σύζυγο και τον 29χρονο, που θεωρείται ότι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Η 26χρονη οδηγήθηκε το Σάββατο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή.

Στην ίδια υπόθεση, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία, είναι και ένας 32χρονος Βούλγαρος, έγκλειστος ήδη στις φυλακές Νιγρίτας.  Θεωρείται ότι εκείνος είχε μεταφέρει στο σπίτι της πρώην συζύγου τον καταψύκτη που αγοράστηκε μετά την ανθρωποκτονία

Καλλιθέα: Χειροπέδες σε μια Βουλγάρα -Φέρεται ως ... - Thebest.gr

Παναχαϊκή: Όλα δείχνουν ότι θα παίξει με Καλλιθέα - Thebest.gr

Φρικτό το τέλος του 63χρονου ναυτικού στην Καλλιθέα ... - Thebest.gr

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για το "κατεψυγμένο" πτώμα ... - Thebest.gr

Αιματηρό περιστατικό στην Καλλιθέα-Πυροβολισμοί και ... - Thebest.gr

πηγή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις