Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία : Ληστεία τα ξημερώματα σε 77χρονη - Την χτύπησαν οι δράστες

Ηλεία : Ληστεία τα ξημερώματα σε 77χρονη...

Στον Αγ. Ηλία Πύργου

Θύμα ληστείας έπεσε μια 77χρονη στον Αγ. Ηλία στις 3.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι τέσσερις δράστες με κουκούλες «μπούκαραν» στο σπίτι προφανώς με σκοπό τη διάρρηξη, πιστεύοντας πως δεν μένει κανείς σε αυτό.

Έτσι έσπασαν τον αφαλό της κλειδαριάς και άνοιξαν όλα τα φώτα για να ψάξουν τους χώρους. Έτσι η 77χρονη ξύπνησε και βρέθηκε ενώπιών τους.

Οι δράστες αν και αιφνιδιάστηκαν την απείλησαν με περίστροφο και την χαστούκισαν για να τους υποδείξει που έχει χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ilialive.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα αντέδρασε κλωτσόντας έναν εκ των δραστών, οι οποίοι νωρίτερα την είχαν ειρωνευτεί όταν στην ερώτηση της «τι θέλουν» της απάντησαν «ήρθαμε να πιούμε ποτάκι»

Οι ληστές έψαξαν όλους τους χώρους και τελικά βρήκαν σε μια ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο το ποσό των 1030 ευρώ καθώς και 400 δολάρια, διάφορά έγγραφα και ένα κυνηγετικό δίκαννο.

Αμέσως μόλις οι δράστες αποχώρησαν η γυναίκα έτρεξε στο σπίτι συγγενικών της προσώπων για να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Οι Αρχές διενεργούν έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις