Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γέμισε η Δημοτική Ιματιοθήκη - "Μην φέρνετε άλλα ρούχα" λέει ο Δήμος που προχωρά σε αναβάθμιση του χώρου!

Πάτρα: Γέμισε η Δημοτική Ιματιοθήκη - &q...

Ξεκινούν εργασίες στο πρώην Αρσάκειο για να ...χωρέσουν οι προσφορές των πολιτών

Υπερπροσφορά ρούχων και άλλων αγαθών στη Δημοτική Ιματιοθήκη της Πάτρας διαπιστώνει η Δημοτική Αρχή και προχωρά άμεσα σε αναβάθμιση της κοινωνικής υπηρεσίας εξαιτίας του όγκου των προσφερόμενων ειδών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η λαϊκή οικογένεια, λόγω των μνημονιακών δεσμεύσεων των συγκυβερνώντων, οι Πατρινοί δημότες έδειξαν μεγάλη ευαισθησία για τους οικονομικά αδύναμους συνδημότες και συνεισέφεραν από το υστέρημά τους στη συγκέντρωση αγαθών για τη Δημοτική Ιματιοθήκη (Παλαιό Αρσάκειο).

Μάλιστα ο όγκος του συγκεντρωμένου ρουχισμού είναι πλέον μεγάλος, ενώ στην Δημοτική Ιματιοθήκη εκτελούνται εργασίες και σχεδιάζεται η αναβάθμιση και η καλύτερη λειτουργία αυτής.

Για το λόγο αυτό η Αντιδημαρχία Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας ευχαριστεί τους δημότες για τη μέχρι τώρα σημαντική ανταπόκριση στο κάλεσμα για κοινωνική αλληλεγγύη και τους παρακαλεί να διακόψουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα, την προσφορά τους μέχρις ότου γίνει η αναβάθμιση της Δημοτικής Ιματιοθήκης.

Για την επανέναρξη της προσφοράς ρουχισμού, η Αντιδημαρχία θα ενημερώσει, με ανακοίνωσή της, τους δημότες που επιθυμούν να συνεχίσουν να προσφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα:"Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι...πράγματα"-Ημέρα εθελοντισμού η Κυριακή 29 Μαϊου για να ομορφύνει το ίδρυμα Θηλέων στην Ακτή Δυμαίων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις