Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μέχρι και το Μ.Σάββατο θα συνεχίσει να μοιράζει τρόφιμα σε όσους έχουν ανάγκη το «Φωτεινό Αστέρι»

Πάτρα: Μέχρι και το Μ.Σάββατο θα συνεχίσ...

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Το Φωτεινό Αστέρι συνεχίζει να στηρίζει τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Ήδη, όπως δήλωσε στο thebest.gr ο Πρόεδρος του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Χρήστος  Σπηλιόπουλος, μοιράστηκαν τρόφιμα σε 160 οικογένειες, δηλαδή στις μισές από τις οικογένειες που στηρίζει .

Σήμερα μοιράστηκαν λαμπάδες στο «Καραμανδάνειο» ενώ και τις επόμενες μέρες το «Φωτεινό Αστέρι» θα προσπαθήσει μα δώσει τρόφιμα και στις οικογένειες που δεν έχουν πάρει.

«Αυτή η προσπάθεια γίνεται από ιδιώτες αλλά και εταιρείες. Μέχρι τώρα οι μισές οικογένειες έχουν πάρει τρόφιμα ενώ καταφέραμε να δώσουμε και από ένα κοτόπουλο. Ελπίζουμε τουλάχιστον αυτό να γίνει και για τις άλλες μισές οικογένειες. Το Μ. Σάββατο ελπίζουμε να καταφέρουμε να μοιράσουμε 2 τόνους πατάτες.

Πρόκειται για προσφορά μιας συσκευαστικής εταιρείας η οποία βρίσκεται κοντά στον Πύργο και γι αυτό χρειάζεται να βρούμε ένα φορτηγό που θα τις μεταφέρει.

Από την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν και δράσεις για την ψυχολογία των παιδιών. Παρατηρείται ότι λόγω της οικονομικής πίεσης που βιώνουν τα παιδιά γυρίζουν πίσω ηλικιακά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του «Φωτεινό Αστέρι».

Όσοι επιθυμούν να παραδώσουν είδη πρώτης ανάγκης στο «Φωτεινό Αστέρι» μπορούν να το κάνουν στα γραφεία του  Οργανισμού που βρίσκονται Αγ. Ανδρέου 55.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις