Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της μεγάλης πορείας των Πατρινών – Το πρωί της Δευτέρας οι δήμαρχοι Πατρέων, Αιγιαλείας και Καλαβρύτων πεζοπορούν κατά της ανεργίας – Θερμή υποδοχή και στο Αίγιο – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική

Μεγάλη η συμμετοχή των Πατρινών

03/04/2016 21:48

Μοιραστείτε το άρθρο:


Διαβάστε ακόμα
Η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑ.ΜΕ χαιρετίζει την «Πορεία Ανέργων Πάτρα - Αθήνα» - Ξεχύθηκε ένα ανθρώπινο ποτάμι αποφασισμένο να φτάσει ως το τέλος
Στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος του ναού του Αγ. Ανδρέου η αναχώρηση του πούλμαν για την 3η μέρα της πορείας για την ανεργία
Αχαΐα: Σε εξέλιξη η δεύτερη μέρα της πορείας κατά της ανεργίας - Θερμή υποδοχή σε Νικολεΐκα και Διακοπτό - ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ
Δήμος Πατρέων: Δρομολόγια λεωφορείων για τη πορεία κατά της ανεργίας
Πάτρα: Καλή η πορεία κατά της ανεργίας, αλλά προκλήθηκε το.. απίστευτο μποτιλιάρισμα! - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ
Κ. Πελετίδης: Η πορεία θα είναι ένα μεγάλο λαϊκό ποτάμι –Τι απάντησε στους επικριτές του- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη συγκέντρωση στης πλατείας Γεωργίου
Διαβάστε επίσης
Μετά από 42 χρόνια ο Δήμος Πατρέων δεν συμμετέχει στον ποδηλατικό γύρο θυσίας - Αιτία ο Αμερικανός Πρέσβης!Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάϊατ θα συμμετάσχει κανονικά στον αγώνα
Μετά από 42 χρόνια ο Δήμος Πατρέων δεν συμμετέχει στον ποδηλατικό γύρο θυσίας - Αιτία ο Αμερικανός Πρέσβης!
Φωτογραφία της δημοσιογράφου του filodimos.gr Πέπης Σπηλιωτοπούλου
 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία που οργανώνει ο δήμος Πατρέων, από την αχαϊκή πρωτεύουσα μέχρι την Αθήνα, με σκοπό τη διεκδίκηση και την υλοποίηση μέτρων κατά της ανεργίας και στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες.

Συνεχής ενημέρωση από το thebest.gr:

Διαβάστε εδώ, τη συνέχεια της πορείας, από την Δευτέρα το πρωί

21:45 Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της πορείας που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων κατά της ανεργίας και στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες πολιτών.

Οι διαδηλωτές έφτασαν στην πόλη του Αιγίου από την Πάτρα με τα πόδια, όπου και θα διανυχτερεύσουν, λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

Εκεί στην πλατεία Αγίας Λαύρας τους περίμενε ο δήμαρχος Δήμαρχο Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, φορείς συνδικάτα και εργατικά σωματεία της περιοχής, οι οποίοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους διαδηλωτές.

Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Παναγόπουλος, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, θα συμμετάσχουν το πρωί της Δευτέρας στην κινητοποίηση κατά της ανεργίας.

Ακολούθησαν πολιτιστικές εκδηλώσεις με χορούς και τραγούδια.

Αυτή την ώρα οι διαδηλωτές κατευθύνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αιγίου, όπου θα διανυχτερεύσουν ενώ άλλοι, επιστρέφουν στην Πάτρα με λεωφορεία για να επιστρέψουν το πρωί της Δευτέρας στο Αίγιο, με τα λεωφορεία που αναχωρούν στις 7 το πρωί από την Ακτή Δυμαίων, στο ύψος του Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα.

Δείτε φωτογραφίες από το Αίγιο, που δημοσιεύει ο 902.gr και του Δήμου Πατρέων.


Φωτογραφία της δημοσιογράφου του filodimos.gr Πέπης Σπηλιωτοπούλου

19.55: Μόλις έφτασαν στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο οι χιλιάδες διαδηλωτές από την Πάτρα, όπου εκεί θα γίνουν δεκτοί από τις τοπικές αρχές. Οι συμμετέχοντες στην πορεία θα διανυχτερεύσουν στην πόλη και το πρωί της Δευτέρας θα συνεχίσουν την πεζοπορία με τελική κατάληξη την Αθήνα.

19.27: Με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες στην πορεία αγώνα, εργατικά σωματεία, επαγγελματικοί και αθλητικοί σύλλογοι στις Καμάρες και τα Σελιανίτικα Αιγίου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση:

Στις Καμάρες τους διαδηλωτές υποδέχτηκαν το Σωματείο Οικοδόμων Αιγίου, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου και ομάδα του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Ελλάδας οι οποίοι χαιρέτησαν την κινητοποίηση, δήλωσαν αλληλέγγυοι σ’ αυτόν τον αγώνα και αμέσως μετά ενσωματώθηκαν στην πορεία.

Στα Σελιανίτικα τους διαδηλωτές υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο Σελιανιτίκων, τα μέλη του Φιλοπροοδευτικού Ομίλου Σελιανιτίκων, καθώς και οι Αθλητικοί Σύλλογοι ‘Αθηνόδωρος’ και ‘Δόξα Αιγίου’. «Είμαστε στο πλευρό σας. Ο αγώνας αυτός είναι δίκαιος» δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, τους ευχαρίστησε για την υποδοχή που έκαναν στους διαδηλωτές.

Η πορεία μετά από μια μικρή στάση στη Ροδοδάφνη, κατευθύνεται προς το Αίγιο, όπου θα τερματίσει στην πλατεία Αγίας Λαύρας. Εκεί θα υπάρξει υποδοχή από τον Δήμαρχο Αιγιάλειας Θανάση Παναγόπουλο, φορείς συνδικάτα και εργατικά σωματεία.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί

16.49: Ομογενής από τη Σουηδία περπατά μαζί με τους χιλιάδες Πατρινούς στην πορεία που ξεκίνησε από το πρωί, με πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων, κατά της ανεργίας. Ο ομογενής, ηλικίας περίπου στα 65, ταξίδευσε από τη Στοκχόλμη, προκειμένου να συμμετάσχει στην κινητοποίηση και δηλώνει αποφασισμένος να κάνει με τα πόδια όλη τη διαδρομή μέχρι την Αθήνα.

Αυτή την ώρα η πορεία, που διεξάγεται από την παλιά εθνική οδό, βρίσκεται στο Λαμπίρι και εκτιμάται ότι στις 8 με 8.30 το απόγευμα θα βρίσκεται στην πόλη του Αιγίου, όπου οι χιλιάδες συμμετέχοντες θα διανυχτερεύσουν.

Δείτε φωτογραφίες από την πορεία στο ύψος του νοσοκομείου του Ρίου, από όπου πέρασαν νωρίτερα χιλιάδες διαδηλωτές:

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Οι διαδηλωτές έκαναν ήδη τις δύο πρώτες στάσεις, τη μια στο αθλητικό κέντρο Τόφαλος. Στη συνέχεια έγινε στάση στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο υποδέχτηκε τους διαδηλωτές και τους προσέφερε κέρασμα. Η επόμενη στάση έγινε στον Αγιο Βασίλειο όπου την πορεία Αγώνα υποδέχτηκε ο Αθλητικός Σύλλογος «Ζεύξις» Αγίου Βασιλείου. Στο σημείο αυτό μπήκε στην πορεία και ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

09:27: Ενα μεγάλο ποτάμι συμμετοχής, διαμαρτυρίας και διεκδίκησης σχηματίστηκε σήμερα Κυριακή και στις 09.00 το πρωί. Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Γεωργίου και από εκεί έγινε και η εκκίνηση. Χιλιάδες πατρινοί έδωσαν το παρόν όπως βλέπετε και στις εικόνες. Τελικός προορισμός, η πλατεία Συντάγματος και να έχουν φθάσει εκεί το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής!

Ξεκίνησε με την συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου στις στις 9 το πρωί, άρχισε η μεγάλη πορεία αγώνα από την Πάτρα στην Αθήνα. Το πλάνο του δήμου Πατρέων είναι να διανύσουμε 220 χιλιόμετρα. Πρόκειται για μια πορεία 8 ημερών.

Μια πορεία γεμάτη με συζητήσεις, συναντήσεις, συγκεντρώσεις, συναυλίες, διαδηλώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις και σε μεγάλους εργασιακούς χώρους. Διεκδικούμε, μ’ αυτή τη μορφή αγώνα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους, κάλυψη του συνόλου των αναγκών των Δήμων και του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, έργα υποδομής για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

Η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη, και δημοτικούς συμβούλους από κάθε παράταξη, έδωσε το παρόν. Εκτός των άλλων είδαμε τους Χρήστο Πατούχα, Νίκο Τζανάκο, Βίβιαν Σαμούρη, το πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΝΑ Παναγιώτη Σκέντζο, τον αχαιό βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο, τον πρών αντιδήμαρχο Αχιλλέα Γεωργακόπουλο, πλήθος εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της Πάτρας και πολύ ακόμη κόσμο που θέλησε να συμμετέχει στη διαδρομή αγώνα που οργανώνει ο Δήμος Πατρέων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όσον αφορά στην πορεία, ο Κώστας Πελετίδης είπε ότι «θα είναι ένα μεγάλο λαϊκό ποτάμι, όπου θα συναντηθούν οι Δήμοι της Αιγιάλειας, του Ξυλοκάστρου, του Κιάτου, του Βέλου-Βόχα, της Κορίνθου, του Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, των Μεγάρων, της Ελευσίνας, του Ασπροπύργου, του Χαϊδαρίου, για να φτάσουμε στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 10 Απριλίου».

Το αναλυτικό πρόγραμμα περιλαμβανει τα εξής:

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ 3-10 ΑΠΡΙΛΗ 2016

ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ : 216,84 χιλιόμετρα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 8 ημέρες

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ : επτά (7)

ΜΕΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ : 27,10 χιλιόμετρα

ΜΕΣΗ ΩΡΙΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ : 4,5 χιλιόμετρα

1η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Απρίλη 2016

ΠΑΤΡΑ – ΑΙΓΙΟ απόσταση 39,71 χιλ. – χρόνος 8.51΄

ΣΤΑΣΕΙΣ : Αη Βασίλης – Ροδινή – Καμάρες

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Αίγιο

Διανυκτέρευση :

1. Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου 2. Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καμαρών (9,69 χιλ.)

2η ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 Απρίλη 2016

ΑΙΓΙΟ – ΑΚΡΑΤΑ απόσταση 28,08 χιλ. – χρόνος 6.14΄

ΣΤΑΣΕΙΣ : Διακοφτό – Πλάτανος

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Ακράτα

Διανυκτέρευση :

1. Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ακράτας 2. Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου (11,07 χιλ.)

3η ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 5 Απρίλη 2016

ΑΚΡΑΤΑ - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ απόσταση 32,73 χιλ. – χρόνος 7.16΄

ΣΤΑΣΕΙΣ : Δερβένι – Λυκοποριά - Καμάρι

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Ξυλόκαστρο

Διανυκτέρευση :

1. Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ξυλοκάστρου 2. Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κιάτου (17,42 χιλ.)

4η ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Απρίλη 2016

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ απόσταση 33,79 χιλ. – χρόνος 7.31΄

ΣΤΑΣΕΙΣ : Κιάτο – Βέλο - Λέχαιο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Κόρινθος

Διανυκτέρευση :

1. Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου 2. Δημοτικό Γυμναστήριο Λεχαίου (8,28 χιλ.) 2. Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Βραχατίου «Γ. Τριαντάφυλλος" (12,26 χιλ.)

5η ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 7 Απρίλη 2016

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ απόσταση 19,83 – χρόνος 4.24΄

ΣΤΑΣΕΙΣ : Ισθμός

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Άγιοι Θεόδωροι

Διανυκτέρευση :

1. Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων «Κρομμυώνειο» 2. Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου (19,65 χιλ.)

6η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Απρίλη 2016

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΜΕΓΑΡΑ απόσταση 22,79 – χρόνος 5.04΄

ΣΤΑΣΕΙΣ : Κινέτα - Στίκας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Μέγαρα

Διανυκτέρευση :

1. Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Μεγάρων 2. Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Περάμου (7,57 χιλ.)

7η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Απρίλη 2016

ΜΕΓΑΡΑ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ απόσταση 20,48 χιλ. – χρόνος 4.33΄

ΣΤΑΣΕΙΣ : Νέα Πέραμος – Διόδια Μάνδρας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Ελευσίνα

Διανυκτέρευση :

1. Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Ελευσίνας «Ανδ. Δασκαλάκης» 2. Νέο Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Ελευσίνας «Γούβα» 3. Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου (5,45 χιλ.)

8η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Απρίλη 2016

ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΑΘΗΝΑ (Σύνταγμα) απόσταση 20,59 χιλ. – χρόνος 4.21΄

ΣΤΑΣΕΙΣ : Ασπρόπυργος - Χαϊδάρι

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : Αθήνα - Σύνταγμα


ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΥΡΕΥΣΗΣ

  1. 1. ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΚΑΜΑΡΕΣ

Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Καμαρών – Πληροφορίες Ράπτης Σ. 6983-168827

ΑΙΓΙΟ

Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Αιγίου - Γραμματεία 2691-022521

ΑΚΡΑΤΑ

Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ακράτας – Πληροφορίες Λινάρδος Άγγελος 6971-897743

  1. 2. ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

ΔΕΡΒΕΝΙ

Κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου - αναζήτηση περισσότερων στοιχείων

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Κλειστό γυμναστήριο Ξυλοκάστρου - αναζήτηση περισσότερων στοιχείων

ΔΗΜΟΣ ΣΥΚΙΩΝΙΩΝ

ΚΙΑΤΟ

Κλειστό γυμναστήριο Κιάτου - αναζήτηση περισσότερων στοιχείων

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

ΒΕΛΟ

Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Βέλου Παπαγεωργόπουλος Νίκος 2742-360300 | 6932-639055 Διοίκηση/Διαχείριση ΝΠΔΔ «ΑΝΕΛΙΞΗ»

ΒΡΑΧΑΤΙ

Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Γ. Τριαντάφυλλος» - Γραμματεία 2742-032217 – Διοίκηση/Διαχείριση ΝΠΔΔ «ΑΝΕΛΙΞΗ» -

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΛΕΧΑΙΟ

Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Λεχαίου - αναζήτηση περισσότερων στοιχείων

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Δημοτικό αθλητικό κέντρο Κορίνθου – διαθέτει κλειστό γυμναστήριο - αναζήτηση περισσότερων στοιχείων

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» – Αργύρης Παναγιώτης 27440-66030|6979-666555 - Σακελλαρίου Τάσος 27443-60145 | 6937-002791

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων «ΚΡΟΜΜΥΩΝΕΙΟ»

  1. 3. ΝΟΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

ΜΕΓΑΡΑ

Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Μεγάρων – Γραμματεία 2296-032903

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Νέας Περάμου – Γραμματεία 2296-032640

ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Ελευσίνας «Ανδ. Δασκαλάκης» - Γραμματεία 210-5545158

Νέο Δημοτικό Κλειστό γυμναστήριο Ελευσίνας «Γούβα» – Γραμματεία 210-5549501

ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΙΛΙΑΣ

ΜΑΝΔΡΑ

Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Μάνδρας – Γραμματεία 210-5555745 210-5556134

ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Κλειστό γυμναστήριο Ασπροπύργου - αναζήτηση περισσότερων στοιχείων

 Γιάννης Πομώνης

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 03/04/2016 21:48

Τυπώθηκε: 25/03/2019 02:06

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/384859

thebest.gr © 2019


κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγωδία! Νεκρός ο 53χρονος  Αντώνης Σγούρας - Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του στο Τζάιλο Αχαΐας Τραγωδία! Νεκρός ο 53χρονος Αντώνης Σγούρας - Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του στο Τζάιλο Αχαΐας
Κάηκε ολοσχερώς εξοχική κατοικία στο Ρίο - ΦΩΤΟ Κάηκε ολοσχερώς εξοχική κατοικία στο Ρίο - ΦΩΤΟ
Αυτή είναι η αμοιβή του Λάκη Λαζόπουλου από το Open! Αυτή είναι η αμοιβή του Λάκη Λαζόπουλου από το Open!
Η ιστορικός Μαρία Ευθυμίου καταρρίπτει μύθους του 1821 - Το κρυφό σχολείο, τα αρβανίτικα που μιλούσαν οι αγωνιστές και τα Καλάβρυτα... Η ιστορικός Μαρία Ευθυμίου καταρρίπτει μύθους του 1821 - Το κρυφό σχολείο, τα αρβανίτικα που μιλούσαν οι αγωνιστές και τα Καλάβρυτα...
Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019
Μετά από 42 χρόνια ο Δήμος Πατρέων δεν συμμετέχει στον ποδηλατικό γύρο θυσίας - Αιτία ο Αμερικανός Πρέσβης! Μετά από 42 χρόνια ο Δήμος Πατρέων δεν συμμετέχει στον ποδηλατικό γύρο θυσίας - Αιτία ο Αμερικανός Πρέσβης!
Πάτρα: Ο πρόεδρος της Ελεκίστρας επιτέθηκε με κλαδευτήρι και καραμπίνα σε υπάλληλο του Δήμου Πάτρα: Ο πρόεδρος της Ελεκίστρας επιτέθηκε με κλαδευτήρι και καραμπίνα σε υπάλληλο του Δήμου
Όλα μηδέν στην Καλαμαριά- Ανέβηκε δεύτερη η Παναχαϊκή! Όλα μηδέν στην Καλαμαριά- Ανέβηκε δεύτερη η Παναχαϊκή!
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αυριανή επέτειο στην Πάτρα: Η παρέλαση, ο καιρός, ο φόβος των επεισοδίων και ο αμερικανός πρέσβης Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αυριανή επέτειο στην Πάτρα: Η παρέλαση, ο καιρός, ο φόβος των επεισοδίων και ο αμερικανός πρέσβης
"Ε ρε π... μου, δεν το πιστεύω αυτό. Στράτα στρατούλα" λέει αστυνομικός στην 90χρονη - ΒΙΝΤΕΟ "Ε ρε π... μου, δεν το πιστεύω αυτό. Στράτα στρατούλα" λέει αστυνομικός στην 90χρονη - ΒΙΝΤΕΟ