Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Και ο Έλληνας Υπουργός Γιάννης Μουζάλας αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Και ο Έλληνας Υπουργός Γιάννης Μουζάλας ...

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ

Ε, όταν ακόμα και Έλληνας Υπουργός αναφέρεται στα Σκόπια και τα ονομάζει «Μακεδονία», τότε μάλλον το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας έχει και τυπικά κλείσει με τον πλέον θετικό τρόπο για τους γείτονες και τον πιο απογοητευτικό τρόπο για τις Ελληνικές θέσεις.

Ο συμπαθής κατά τ’ άλλα και αεικίνητος για το πρόβλημα των προσφύγων, Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, σε συνέντευξη που έδωσε στον Παύλο Τσίμα και θα μεταδοθεί στις 23:15 στον ΣΚΑΪ, αναφέρεται στα Σκόπια αποκαλώντας τα "Μακεδονία".

Αναφερόμενος στο περιστατικό με το πέρασμα προσφύγων στα εδάφη της ΠΓΔΜ την Δευτέρα, ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά σε αυτή την ιστορία». Όπως εξήγησε, «το ένα είναι ότι οι άνθρωποι στην Ειδομένη δεν μετακινούνται γιατί προσδοκούν και ελπίζουν ότι θα ανοίξουν τα σύνορα».

«Νομίζουμε και έχουμε στοιχεία ότι με αυτή την προσδοκία παίξανε βρώμικο παιχνίδι οργανώσεις που ισχυρίζονται ότι είναι εθελοντές αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που πράγματι βοηθούν και οργάνωσαν το πέρασμά τους στη Μακεδονία. Έχω εδώ την προκήρυξη -το χαρτί του τους μοιράσανε- τους δώσανε κανονικά ραντεβού. Η αστυνομία το διερευνά και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα», ανέφερε ο κ. Μουζάλας.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες η ΕΡΤ αναμετέδιδε πλάνα του sky news που ονόμαζαν τα Ελληνο-Σκοπιανά Σύνορα, ως Ελληνο-Μακεδονικά Σύνορα (GREECE-MACEDONIA BORDER).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Ακόμα και η ΕΡΤ αναμεταδίδει ρεπορτάζ που αναφέρουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις