Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η γιαγιά, ηλικίας 106 ετών, που ξετρέλανε τους Ομπάμα! ΒΙΝΤΕΟ

Η γιαγιά, ηλικίας 106 ετών, που ξετρέλαν...

Τους έκανε άνω κάτω

Σε ηλικία 106 ετών, η μικροκαμωμένη αλλά με βλέμμα σπινθηροβόλο Βιρτζίνια Μακλόριν χρειάστηκε να δει να κυβερνούν την χώρα της, τις ΗΠΑ, 18 πρόεδροι προτού πραγματοποιήσει εντέλει το όνειρό της: να γνωρίσει τον Μπαράκ Ομπάμα και την Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

Η συγκινητική αυτή συνάντηση, από την οποία δεν έλειπαν οι χορευτικές φιγούρες των πρωταγωνιστών, προκάλεσε σύντομα αίσθηση στους χρήστες του Διαδικτύου.

Το βίντεο που αναρτήθηκε χθες το βράδυ από τον Λευκό Οίκο δείχνει τη μικρόσωμη γυναίκα, που φορά μπλε ταγιέρ, να κουνάει το μπαστούνι της και να προχωράει σαν να χορεύει μόλις παρουσιάζεται ενώπιον του Αμερικανού προέδρου και της συζύγου του.

Μόλις εμφανίζεται ενώπιον του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ, η ηλικιωμένη γυναίκα χαιρετά τον Μπαράκ Ομπάμα τείνοντας τα δύο της χέρια προς εκείνον.

«Σιγά!» απαντά αστειευόμενος ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα σπεύδει προς τη Μισέλ για μια θερμή αγκαλιά.

«Είναι 106 ετών» λέει ο πρόεδρος.

«Όχι, δεν έχετε αυτήν την ηλικία» σημειώνει η Μισέλ Ομπάμα και προσθέτει:

«Θέλω να είμαι σαν κι εσάς όταν θα μεγαλώσω».

Η 106χρονη απαντά:

«Μπορείτε».

Κατόπιν η παρέα των τριών πιάνεται από το χέρι και λικνίζονται ελαφρά με τις χορευτικές τους κινήσεις να τραβούν τα βλέμματα όλων. «Ποιο είναι το μυστικό να χορεύει κανείς στα 106 του;» διερωτάται ο Μπαράκ Ομπάμα. Η προσκεκλημένη του δεν απαντά στο ερώτημά του.

Στην επίσημη φωτογραφία η Μισέλ Ομπάμα, με ψηλοτάκουνα, γονατίζει ελαφρά επιχειρώντας να φθάσει στο ύψος της μικροσκοπικής γυναίκας που φθάνει έως την κοιλιά της Πρώτης Κυρίας.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο ξεχειλίζει από συμβολισμό, καθώς οι ΗΠΑ τιμούν αυτόν το μήνα την ιστορία και τα επιτεύγματα των Αφροαμερικανών.

«Δεν θα πίστευα ποτέ, σε ολόκληρη την ζωή μου, ότι θα βρισκόμουν στον Λευκό Οίκο, και σας το λέω, είμαι τόσο ευτυχισμένη» υπογραμμίζει με ενθουσιασμό η γυναίκα.

«Ένας Αφραμερικανός πρόεδρος και η αφροαμερικανίδα σύζυγός του».

 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις