Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τo Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Παναγία η Βοήθεια» θα τιμήσει τη μνήμη του Οσίου Άνθιμου του Χίου

Τo Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Παναγία η ...

Την Κυριακή το απόγευμα και την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

Την προσεχή Δευτέρα 15/2/2016, ο Ιερός Ναός του Π.Γ.Ν.Π. – Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» θα εορτάσει  τη μνήμη του Οσίου  Ανθίμου του εν Χίω.

Είναι ο Άγιος της αγάπης και της Θυσίας, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου. Υπηρέτησε τον ασθενή συνάνθρωπο,  στο νοσοκομείο και το λεπροκομείο της Χίου. Είναι ο ιδρυτής και κτήτορας της Ι. Μονής «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» στη Χίο.

Στον Ιερό Ναό υπάρχει και τιμάται με κάθε λαμπρότητα η εικόνα του Οσίου Ανθίμου του θαυματουργού. Επίσης τίθεται προς προσκύνηση και Ιερό λείψανό του πολύτιμη δωρεά της Ιεράς Μονής, φροντίδι του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.

Η παρουσία του Αγίου αποτελεί πηγή ευλογίας για όλους μας, ιδιαιτέρως για τους ασθενείς και τους εργαζομένους του νοσοκομείου, όπως συνεχίζει η ανακοίνωση/δελτίο Τύπου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στον πανηγυρικό εσπερινό την Κυριακή 14/2 στις 6 το απόγευμα θα χοροστατήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθος ενώ την Δευτέρα το πρωί στην πανηγυρική Θεία λειτουργία θα χοροστατήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις