Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμπλοκή ...θρίλερ για τη μεταφορά της Ντένιας στις ΗΠΑ - Οι γιατροί δεν έδωσαν το πράσινο φως για το ταξίδι στη Βοστώνη

Εμπλοκή ...θρίλερ για τη μεταφορά της Ντ...

Επρόκειτο να ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Μπορεί χθες το βράδυ να έγινε γνωστό ότι η  Ντένια Παράσχη, η 28χρονη από τη Ζάκυνθο η οποία πάσχει από σπάνιας μορφή καρκίνο στην καρδιά, θα ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στις ΗΠΑ προκειμένου να  υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε εμπλοκή με το ταξίδι της κοπέλας στη  Βοστώνη.

Με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο ταξιδεύει η 28χρονη Ντένια για τη Βοστώνη – Πανελλήνια συγκίνηση για τη μάχη που δίνει η νεαρή Ζακυνθινή για να ζήσει

Όπως έγινε γνωστό, αργά χθες το βράδυ υπήρξε εμπλοκή για τη μεταφορά της 28χρονης Ζακυνθινιάς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που παρακολουθούσαν όλες αυτές τις ημέρες την υγεία της, δεν έδιναν το «πράσινο φως», ώστε να ταξιδέψει η Ντένια στη Βοστώνη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ermisnews.gr, η διακομιδή της Ντένιας από το Ωνάσειο σε νοσοκομείο της Βοστώνης έχει εξελιχθεί σε θρίλερ.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ η 28χρονη βρισκόταν στο Ωνάσειο, ενώ το προγραμματισμένο ραντεβού στο Νοσοκομείο της Βοστώνης είναι για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ωστόσο, ενώ είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι η Ντένια θα έφευγε από την Αθήνα χθες το βράδυ, η πτήση αναβλήθηκε με την ελπίδα πάντα ότι θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Αιτία ήταν, σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα, η άρνηση του θεράποντος ιατρού του Νοσοκομείου να υπογράψει την αεροδιακομιδή στις ΗΠΑ και η συγκατάβαση του Ωνασείου να γίνει η επέμβαση στο καρδιοχειρουργικό κέντρο της Αθήνας.

Πάντως, η ανταπόκριση του κόσμου για την περίπτωση της Ντένιας ήταν τεράστια και μέσα σε ένα πρωί, οι Έλληνες συγκέντρωσαν το ποσό των 70.000 ευρώ περίπου για να μεταφερθεί στη Βοστώνη.

Ουρές στην Τράπεζα από πολίτες που συνδράμουν με τον ταπεινό οβολό τους στην έκκληση της 28χρονης Ντένιας για Ζωή!

Συγκινητική είναι και η συμπαράσταση των Ελλήνων ομογενών της Αμερικής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δηλώσει την αμέριστη υποστήριξη στην οικογένειά της, ενώ στο πλευρό της Ντένιας βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, συμμετέχοντας στο ταμείο αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για την επέμβαση που θα της σώσει τη ζωή. 

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Βασίλης Τοροσίδης, δήλωσε για την Ντένια: «ως ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε την ανάγκη να επιστρέψουμε στην ελληνική κοινωνία, με κάθε τρόπο και μέσο, λίγη από την αγάπη που μας έχει προσφέρει απλόχερα και χωρίς ιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Εκ μέρους των συμπαιχτών μου, ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν για τη Διονυσία. Εύχομαι στην ίδια και στην οικογένειά της καλή δύναμη και να ξέρουν ότι οι ευχές όλων μας θα τους συντροφεύουν. Ελπίζω, επίσης, η δική μας πρωτοβουλία να βρει μιμητές. Όσοι και όσο μπορούν να συνεισφέρουν στον αγώνα της Διονυσίας. Οποιαδήποτε ενίσχυση μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις