Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Οι αστυνομικοί του νομού, έκοψαν την πίτα τους - ΦΩΤΟ

Ηλεία: Οι αστυνομικοί του νομού, έκοψαν ...

Στον Αγ. Γεώργιο Πύργου

Στην κατάμεστη αίθουσα του χώρου εκδηλώσεων «Κίρκη» στον Αγ. Γεώργιο Πύργου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι αστυνομικοί της Ηλείας. Ήταν μια κοινή εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, του τοπικού παραρτήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, της Ένωσης Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ. Ηλείας και των τοπικών εκπροσώπων της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Δυτ. Ελλάδας.

Παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ωλένης που ευλόγησε την πίτα, ξεκίνησε η εκδήλωση με την αθρόα συμμετοχή των αστυνομικών και των οικογενειών τους.
Παράλληλα με την κοπή της πίτας έγινε από τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Χρήστο Χαλασοχώρη και η απονομή τιμητικών βραβείων προς τα παιδιά των αποστράτων που πέτυχαν την είσοδό τους σε τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ την περίοδο 2015-2016. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Ιωάννης Βάσσαλος του Βασιλείου (Μαθηματικό Αθηνών), Δημήτρης Γιατράς του Ανδρέα (Θεολογία Αθηνών). Γεωργία Κουρτάκη του Νικολάου (Νηπιαγωγών Ρόδου), Κωνσταντίνος Μαρτυγάκης του Στυλιανού (Παιδαγωγικό Θράκης), Αθανάσιος Μικελόπουλος του Δημητρίου (Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Πειραιά), Γιάννης Μονάντερος του Δημητρίου (Φιλολογία Πατρών) και Φώτης Χρυσανθακόπουλος του Ανδρέα (Ιατρική Πατρών).

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Κώστας Στεφανόπουλος, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας Αικατερίνη Πετουμένου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις