Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δράσεις του Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ - Κάθε μέρα και μια συνάντηση

Πάτρα: Δράσεις του Κλαμπ Οικογενειών με ...

Διαβάστε περισσότερα

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Συλλόγου Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ, στην αίθουσα του Ι.Ν. Παραλίας Πατρών. Όπως πάντα, αντάλλαξαν απόψεις, έμαθαν τα νέα από τα Κλαμπ της χώρας και αποφάσισαν για το πώς θα κινηθούν στο εξής. Μέσα στο 2016 αναμένονται εκπλήξεις, εκπαιδεύσεις, επιμορφώσεις και δράσεις που θα βοηθήσουν να παραμείνει το... ηθικό ακμαιότατο!

Όπως ενημερώνουν σε σχετικό δελτίο Τύπου: "Ακολούθησαν φυσικά και βραβεύσεις των μελών μας που ολοκλήρωσαν μια ακόμη χρονιά καθαρότητας μέσα στα Κλαμπ!!!

Ανακοινώθηκε η δημιουργία του 5ου Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ στην Πάτρα, που φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στην περιοχή Λάγγουρα. Το Κλαμπ πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή απόγευμα και ώρες 19.00—20.30. Έτσι, επετεύχθη ένας βασικός στόχος που είχαμε θέσει, να γίνεται καθημερινά στην πόλη της Πάτρας και ένα Κλαμπ, ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος και η οικογένειά του.

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι πρόβες της θεατρικής Ομάδας των Κλαμπ Πάτρας «ΑλλάΖΩ», που φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις Ελπινίκη Μιμιλίδου και Ιωάννα Τζαμαρία, θεατρολόγους που μας χαρίζουν το χρόνο και τις γνώσεις τους για την υλοποίησή της! Αναμένουμε νεότερα!!!

"Είχαμε τη χαρά και την τιμή να προσκληθούμε και να συμμετάσχουμε στο σεμινάριο «Σχεδιασμός, Υλοποίηση και Αξιολόγηση Προγραμμάτων», Σχολείο για στελέχη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που έγινε στην Πάτρα με την ευγενική στήριξη και χορηγία του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου".

Συμμετοχή στο 9ο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο με το θέμα:
«Η Οικογένεια και τα Παιδιά στη Μέθοδο Hudolin». 
Ήταν μια ιδιαίτερη, αληθινή και ξεχωριστή παρουσίαση που έγινε από την Καικιλία Κατσιβαρδά, Γενική Γραμματέα ΕΣΚΟΠΑ και υπηρέτη δάσκαλο Κ.Ο.Π.Α. Πάτρας. Στην ομιλία παρέστησαν και μέλη των ΚΟΠΑ Πάτρας και ΚΟΠΑ Αττικής!!!

Το Κλαμπ που λειτουργούσε στον Ι.Ν. Αγία Σοφίας...μεταφέρθηκε. Μη φανταστείτε ότι είμαστε μακριά! Λίγο πιο κάτω, στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου, πάντα την Τρίτη, 17.00—18.30, ο σύλλογος είναι εκεί και μοιραζεται δυσκολίες, προβληματισμούς, χαρές και όσα περιλαμβάνει μια συνάντησή τους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις